Ahoj, bouchnul jsem ze spoda čidlo na stojánek (rozbitý,nefunkční) u F 650 GS dvouvál a při zařazení to chcípne. Jak mám prosím todle čidlo vyřadit abych nemusel kupovat nové? Momentálně nemam finanční prostředky.. děkuji za odpověď.
Já mám na tom kabelu k čidlu vago svorku která uzavře okruch atím pádem je čidlo oklamané. mám teda karburátora ale pochybuji že tam bude technická revoluce
pozor na rozjezd se stojánkem
Upravil Kuci dne 08.06.2012 17:11
U jednoválce vedou k čidlu tři kablíky.Dva je potřeba spojit-chce to vyzkoušet který.Pro ještě důkladnější odstranění je možná lepší udělat spojení přímo na konektoru v elektro skřínce.U dvouválu to bude asi to samí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
No do budoucna bych tam rád to čidlo zase zprovoznil tak uvidim jak to vyřešit, nevíte za kolik by se tak mohlo pohybovat? nikde sem to nenašel v katalogu..:+//
TOLI napsal:
U jednoválce vedou k čidlu tři kablíky.Dva je potřeba spojit-chce to vyzkoušet který.Pro ještě důkladnější odstranění je možná lepší udělat spojení přímo na konektoru v elektro skřínce.U dvouválu to bude asi to samí.
Svatá pravda, ten třetí jsem ani nezaregistroval že by patřil k tomu čidlu.
stepis napsal:
No do budoucna bych tam rád to čidlo zase zprovoznil tak uvidim jak to vyřešit, nevíte za kolik by se tak mohlo pohybovat? nikde sem to nenašel v katalogu..:+//
stepis napsal:
Děkuji za info teda. ( nějaký odkaz kde koupit? :+) )
Invelt- německá kvalita za německé peníze
Obecně většinu dílů kupovat origo protože to stejně nikdo jinej nedělá.A druhovýroba jen spotřebák(destičky,filtry,řetězy,kotouče,)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.