Zdravim,
prosel jsem snad uz vse a nedari se mi najit, kde sehnat kratky ram na me PDcko. Chci dat sedlo jen pro jednoho a nechci mit za sebou to leseni. Diky moc za pomoc.
Par lidi to uz resilo.Vlastimil,Remus,pan Zlabek atd.Ale tusim,ze se to resi individuelne pomoci rozbrusky a svarecky.Na zakazku ti to mozna zkratej v HPN,ale to nebude nic levneho.
Prikladam foto Vlastimilovi motorky.
vevis přiložený následující obrázek:
Diky moc, tak to asi budu muset nekde sehnat jeste jeden, protoze se mi to nechce nenavratne zbastlit. :-( Diky moc za odpoved. To bude zase oparace. :-) Presne jak to ma Vlastimil, tam to potrebuji dostat. A k tomu blatnik Acerbis Baja.
Nazdarek,
diky moc za tipy. Uz jsem vydrazil ten ram na R100R co jsi mi posilal do mailu, mel by byt na ceste. Ten prvni v odkazu je sice zkraceny, ale ne zrovna tak, jak bych chtel. Ten nosic co na nem chybi, ten chci nechat. Chci to riznout tak nejak uprostred, aby jsem mel sedlo pro jednoho a pak o neco delsi nosic jez je puvodne. Ten je moc kratky a navic, kdyz ten nosic bude o neco delsi, tak by se tam dalo dat i nejake nouzove sedlo. No jeste presne nevim jak to bude, ale zima budou dlouha bohuzel, tak nejak to dopadne. diky, J
Zdar ve spolek. Kdyby měl někdo zájem, budu prodávat vše z tohoto mota http://mirabull.rajce.idnes.cz/prodej/
Nádrž HPN + tankvak 11.000,-
Krátké podsedlo, sedlo, držáky kufrů a kufry 15.000,-
vše komplet za 25.000,-
už budu dědka šetřit, předělávám na retro...
miroslavbejcek@seznam.cz
Upravil mirabull dne 19.07.2012 20:51
na neznámém místě u neznámého kolegy jsem dnes uchvátil toto foto ještě asi budeme všichni mrkat! Ti, kteří ví, nechť prosím zachovají mlčenlivost, díky!
VasekPraha přiložený následující obrázek:
[175.96Kb]
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekUzNeBohnice napsal:
na neznámém místě u neznámého kolegy jsem dnes uchvátil toto foto ještě asi budeme všichni mrkat! Ti, kteří ví, nechť prosím zachovají mlčenlivost, díky!
Tak to vypada na velkou paradu. Ohlins, ladacek, jine vidle, HPN nadrz. Kurna, chtel videt! Vlastimil me zed nahlodal na Ohlinse, neslo by zjistit, kde ho nejlepe koupit? Nejaka lepsi cena? NKurna, ja bych predelaval, ale jeste nevim jak presne. Musi to dozrat.
VasekUzNeBohnice napsal:
Tak to vypada na velkou paradu. Ohlins, ladacek, jine vidle, HPN nadrz. Kurna, chtel videt! Vlastimil me zed nahlodal na Ohlinse, neslo by zjistit, kde ho nejlepe koupit? Nejaka lepsi cena? NKurna, ja bych predelaval, ale jeste nevim jak presne. Musi to dozrat.
Öhlins - zkus ebay.de
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekUzNeBohnice napsal:
Öhlins - zkus ebay.de
Jasne ebay zkousim uplne na vsechno, skoro uz i na trenky, ale u toho Ohlinsu jsem tam nenasel zrovna nejakou paradni cenu vyrazne lepsi nez tady. Navic si nejsem jisty presne tim typem. Ty obrazky u toho jsou takove jine. :-) Kdybys mel primo odkaz na prodejce na ebay, tak by to bylo paradni. diky
Zdar borci,po půl roce ježdění na této přestavbě,cca7500km se mi začalo stýskat po originálu PD takže jsem se po dlouhém přemýšlení rozhodl že ho dám zpět do původního stavu.Celou sadu na tuto přestavbu budu chtít prodat....Přemýšlel jsem o koupi dalšího v origo stavu ale nemám na to už místo.A žádnou z moto které mám nechci prodat.
3axap přiložený následující obrázek:
sadilek napsal:
Takže budu asi řezat.Ocením každou radu,Nerad bych se dostal do situace kdy to budu pořád řezat a pořád to bude krátký.
Tady jeoriginal na prodej.Kdyby jsi nechtel rezat tu svoji. http://www.ebay.d...51b4f75d13Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!