Plácnul jsem sebou dneska lehce do trávy, motorka ok, jen trochu jsou nakřivo řidítka ...
- samotný řidítka snad rovný
- v brejlích to hnutý není (nevypadá)
... vypadá to, že nástavce řidítek do horních brejlí jsou v nějakém silentbloku a šroub vedoucí skrz je zespoda matkou uchycen k brejlím ... vypadá to lehce posunutý v tom, nestalo se to někomu? Tj. mělo by jít asi jen povolit, srovnat lehce (2-3mm) a zase srovnat. Je to běžná věc, nebo jsem první? :-)
nemáš to jenom hnutý do strany?plácnul jsem sebou taky a řídítka se mi šouply do leva.opticky to vypadalo,jako když jsou nakřivo.po povolení a srovnání jsou tam,kde mají být.měl jsem tam ještě takový modrý křížek na řídítkách,jak to soudruzi z D pasují k sobě.
Upravil Stanly dne 16.06.2012 21:52
Flare napsal:
Plácnul jsem sebou dneska lehce do trávy, motorka ok, jen trochu jsou nakřivo řidítka ...
- samotný řidítka snad rovný
- v brejlích to hnutý není (nevypadá)
... vypadá to, že nástavce řidítek do horních brejlí jsou v nějakém silentbloku a šroub vedoucí skrz je zespoda matkou uchycen k brejlím ... vypadá to lehce posunutý v tom, nestalo se to někomu? Tj. mělo by jít asi jen povolit, srovnat lehce (2-3mm) a zase srovnat. Je to běžná věc, nebo jsem první? :-)
(video z plácnutí sem za odměnu dám)
vetsinou se to hne v silentbloku.. povolit trochu tomu pripadne pomoct, uahnout.
---
imho proto tam ten silentblok je + asi vibrace.
Upravil hicks dne 16.06.2012 22:19
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Flare napsal:
Nakop jsem ho okovanou špičkou, ale to jindy :-)
proc ho na off nesundas? je sie lehkej,, ale..
17 cm
... no radši kufr a v něm věci, než je mít na sobě třeba v báglu ... třeba dneska se jezdilo jen v crossových věcech (chrániče, dres atd.) a tam nemáš kapsy nic.
/Flare
Mne doteraz stačilo na zrovnanie riadítok to, že som ich oprel o doraz rajdu na opačnej strane ako boli prihnuté a v tej polohe so na ne poriadne zatlačil.
Riadítka sú uchytené na skrutkách M10? a niektorá z nich sa pri páde pod silentblokom trochu prihne, takže je treba trochu dohovoriť ...
Flare napsal:
... no radši kufr a v něm věci, než je mít na sobě třeba v báglu ... třeba dneska se jezdilo jen v crossových věcech (chrániče, dres atd.) a tam nemáš kapsy nic.
takovy ten batuzek na plotnu, treba?
Upravil hicks dne 16.06.2012 23:18
17 cm