Kuva chlapi nechte těch žvástů o ztrátě záruky. Kde jste na to přišli.
Servis může dělat Pat a Mat a když použije správný postu a patřičné náhradní díly O ŽÁDNOU ZÁRUKU NEPŘIJDEŠ.
Mimochodem dnes o tom bylo automotorevue.
Stanly napsal:
Poradte,kam dám moto na servis v Libereckém kraji?Koupil jsem starší,ale je ješte v záruce.Díky.
Chemnitz urcite.. Dresden nejspis?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
Kuva chlapi nechte těch žvástů o ztrátě záruky. Kde jste na to přišli.
Servis může dělat Pat a Mat a když použije správný postu a patřičné náhradní díly O ŽÁDNOU ZÁRUKU NEPŘIJDEŠ.
Mimochodem dnes o tom bylo automotorevue.
byla tu o tom diskuze... nasirat prodejce a servisovat moto v ZARUCE mi o BMW je ... nejen podle mne... nesmyslna uchylarna a setreni na spatnem miste. nemluve o Kulanci, kterou jsi taktne novackum zamlcel
my vime, ze jsi nejezdil na servis, ale taky uz jsme se o tom tady bavili a tve argumenty byly vyvraceny, ze?
17 cm
schrek napsal:
MA tam dve moznosti Praha a Hradec myslim
Blíž to asi nikdo neudělá,viď.
kdo tu ma dobre zkuseosti s Hradcem?
17 cm
No moc netuším o čem mluvíš. Moto servisováno (první servis) nějaký garážový dovozce (origo měli vyprodáno) a poté v záruce vvyměněno -hadice čerpadla, měřák paliva plus čerpadlo, baterka, přední osa, mám pokračovat? Ano něco byla svolávačka, ale na baterku určitě ne...a nebyl jediný problém. Hoši prostudujte si patřičnou administrativu.
U kulance nevím, nezkoušel jsem to, nicméně musím uznat že u výrobku soudruhů z Německa je to vhodná věc. Sypou se (taky vlastní zkušenost)
Otázka. Jak nasírat prodejce? Jakého prodejce, co to má společného se zárukou? Z téhle tvé klasického českého povahového rysu, máme značkové servisy v pozici kdy si myslí že jsou nenahraditelní.
Dnes ve zmíněneném pořadu- autorizovaný servis (roční servis auta) za 12 tisíc a neautorizovaný 8 t a doporučení řečené by si asi jen tak nelajzli.
Ale mě je to fuk, vozte kam chcete, pokud budou cenově slušní taky doporučuji autorizovaný.