Alda napsal:
Zase ty roupy... co vy na to? Je to nesmysl?
Ani ne tak na velky jezdeni, jako spis pro radost. Ale clovek nikdy nevi dokud to nevyzkousi...
...jsme na tom podobně, také jsem nedávno pro něco podobného málem jel, i když si pořád říkám, že mám motorek dost......naštěstí se prodala, než jsem měl čas tam zajet
...ale je to jen otázka času...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak kolega prodává...Hoši,ten čtyřvál má neco do sebe navíc má rádio.Akorát nevidim ovládání na řiditkách takže tam asi nebude origo což je na ebay celkem ranec ale když ji miluješ neni co řešit. Z jara a na podzim neskutečný luxus,v létě je na ní trošku teplo.Mám ju 4 roky a ešče mě nenapadlo že bych ju prodal...
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
Tak kolega prodává...Hoši,ten čtyřvál má neco do sebe navíc má rádio.Akorát nevidim ovládání na řiditkách takže tam asi nebude origo což je na ebay celkem ranec ale když ji miluješ neni co řešit. Z jara a na podzim neskutečný luxus,v létě je na ní trošku teplo.Mám ju 4 roky a ešče mě nenapadlo že bych ju prodal...
Bohumile takhle okrajove z fotek, vidis jeste nejakej problem nebo jen tohle?
Co ze to teda stoji? (aby mi to pak jezek mohl nechat za pulku). To zase kdyz uz, chtel bych to mit v originalu.
to rádio s ovládánim je stejný i na 1100 RT možná ale je jiný rámeček kolem rádia páč 1100 má iný kastlik..Smůla je že se to už nevyrábjá tak za to ty vepřový hlavy chců tolik...já to kupil komplet moc dobře...Akorát repráky sem kupoval nový ty stáli snad kolem 3 tisíc i s rámečkama...Aspoň ty tam sou...Podle fotek to vypadá dobrý...
Kupredu spatki ni krok...
vypada moc pekne, jeste ze taky nemam nikde misto na dalsi motorku udelej si radost, ja si dneska privezl PDcko ze servisu a v porovnani s 12Skem je tohle ta spravna cira radost z jizdy