Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy

Potahala me...
Papaj
Přidané 23.06.2012 10:41

Registrace: 27.03.12
Nazdar chlapi, jako cerstveho majitele (2mesice) maleho GSa me dneska rano po ceste z prace na vyjezdu ze semaforu potahala...jelikoz se mi na zadni postavila poprve, byl jsem z toho dost vypleskly a nezareagoval jsem spravne, masina lehla na bok na riditka, me se nastesti nic nestalo, ale upalil jsem topcase a zrcatko, pochroumal kapličku (praskly dve skla budiku a rozjely se plasty), windshield se rozletel na hadry a semtam nejake odreniny (hlavne predek, vzadu to schytaly drzaky bocnich kufru), a hlavne si nejsem jisty, jestli nejsou hlé i riditka...no a jelikož nejsem příliš zručný a nemám ani moc prostory, potřebuju doporučit šikovné ruky v okolí HK, aby mi na to mrkl a případně dal do kupy...a to jsem se chystal vyvezt zitra děvečku, která čerstvě pořídila hadry a helmu, byť byla proti motorce a teď má samozřejmě lehce vztek, ikdyž je rada, že se mi nic nestalo....*pissed*
předem děkujuthumbs up

PeterKeke
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 11:40

Registrace: 21.12.09
Hlavne že si OK, skoré uzdravenie mašiny... a bacha Wink
'03 BMW F650GS Dakar
'14 BMW F800GS

sadilek
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 11:48

Registrace: 13.12.07
Ty vogo,zvednout malý gs na bejka není zas tak jednoduchý.
To chce grif!clap

www.jezdime.eu
Papaj
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 12:10

sadilek napsal:
To chce grif!clap
Dik, taky jsem si to uzil, ted na to cumim a nevim, co s tim, pocasi, jak vino a motorka K.O....;(

maqrtek
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 18:40

Registrace: 26.06.11
nechápu Lukáší Shock já i když tonaložim na zadek tak to od země neodlepim... dyž budeš chtít tak se můžu v tejdnu stavit a mrknem na to, taky sem dělal dneska kapličku tak třeba něco vymyslíme...
In pivo veritas!

Papaj
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 18:49

maqrtek napsal:
nechápu Lukáší Shock já i když tonaložim na zadek tak to od země neodlepim... dyž budeš chtít tak se můžu v tejdnu stavit a mrknem na to, taky sem dělal dneska kapličku tak třeba něco vymyslíme...
Jo, ja to taky nechapu, chtel jsem opravdu rychle vypalit z krizovatky, kopl jsem tam jednicku, orostoval plyn a v tu chvilu jsem pustil spojku asi hodne do zaberu, bylo to ve vterine, ale aspon jsem se poucil, ze spechat se opravdu nevyplati...kazdopadne uz se mi ozval kolega MarekHK tady z hradce a zitra to vezu na prohlidnuti, tak budu vedet vic, kazdopadne dik za nabidku...a kdybys chtel ukazat, jak se mi to povedlo, tak uz jedine na tvoji masine...:-)

hicks
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 19:07

Registrace: 09.07.08
gekonussi napsal:
Nazdar chlapi, jako cerstveho majitele (2mesice) maleho GSa me dneska rano po ceste z prace na vyjezdu ze semaforu potahala...jelikoz se mi na zadni postavila poprve, byl jsem z toho dost vypleskly a nezareagoval jsem spravne, masina lehla na bok na riditka, me se nastesti nic nestalo, ale upalil jsem topcase a zrcatko, pochroumal kapličku (praskly dve skla budiku a rozjely se plasty), windshield se rozletel na hadry a semtam nejake odreniny (hlavne predek, vzadu to schytaly drzaky bocnich kufru), a hlavne si nejsem jisty, jestli nejsou hlé i riditka...no a jelikož nejsem příliš zručný a nemám ani moc prostory, potřebuju doporučit šikovné ruky v okolí HK, aby mi na to mrkl a případně dal do kupy...a to jsem se chystal vyvezt zitra děvečku, která čerstvě pořídila hadry a helmu, byť byla proti motorce a teď má samozřejmě lehce vztek, ikdyž je rada, že se mi nic nestalo....*pissed*
předem děkujuthumbs up

hlavne, ze se ti nic nestalo Smile kazdopadne chvalim praci s plynem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

hicks
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 19:08

Registrace: 09.07.08
sadilek napsal:
To chce grif!clap

kdyz je nekdo vyzranej jako ty, tak wheelie nema snadny asi na zadny motorce pod 100 koni Cool
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Papaj
Potahala me...
Přidané 23.06.2012 19:24

hicks napsal:
sadilek napsal:
To chce grif!clap

kdyz je nekdo vyzranej jako ty, tak wheelie nema snadny asi na zadny motorce pod 100 koni Cool
Aspon me rozveselite hosani, no u auta bych asi stal na miste a hvizdaly by gumy, jenze lehci motorka se hned žgrybla a uz sem visel, pak, jak sem padal niz a niz, tak jsem tahal jeste vic za plyn...:-) no zkusenost dobra, projit si tim musi asi kazdy, takze hlavne, ze su v cajku...:-)

will
Potahala me...
Přidané 02.08.2012 15:30

Registrace: 04.03.10
co malý gs zvednout chce griff? stačí vytočit nna 4tis zavřit plyn a znovu přidat a je tam

www.motovaky.cz
VasekPraha
Potahala me...
Přidané 03.08.2012 06:41

Registrace: 21.10.08
Papaj napsal:
předem děkujuthumbs up

zkus pana servisaka http://www.bmwgs....lookup=969
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

berka
Potahala me...
Přidané 10.08.2012 19:22

Registrace: 23.10.09
To jsi za ten plyn musel vzít hodně pořádně Grin Neber to tak osobně že se ti směju, já totiž nedávno dopadl podobně. Tedy na zadní se nezvedla, ale na jedné polní cestě jsem si trénoval průjezd zatáčkou s protáčejícím se zadním kolem (drift) a ona se potvora chytla na takovém hnusném hrubém asfaltu a částečně mi vytrhla řídítka z ruky. Skončil jsem krásným saltem v akátu a šípkách zabořený několik metrů daleko od cesty Wink Trny jsem měl snad všude, vyndavali mi je ještě druhý den když jsem se chtěl posadit k snídani a pár jich objevil v místech kde záda ztrácí slušný název.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350

Papaj
Potahala me...
Přidané 11.08.2012 08:52

berka napsal:
To jsi za ten plyn musel vzít hodně pořádně Grin Neber to tak osobně že se ti směju, já totiž nedávno dopadl podobně. Tedy na zadní se nezvedla, ale na jedné polní cestě jsem si trénoval průjezd zatáčkou s protáčejícím se zadním kolem (drift) a ona se potvora chytla na takovém hnusném hrubém asfaltu a částečně mi vytrhla řídítka z ruky. Skončil jsem krásným saltem v akátu a šípkách zabořený několik metrů daleko od cesty Wink Trny jsem měl snad všude, vyndavali mi je ještě druhý den když jsem se chtěl posadit k snídani a pár jich objevil v místech kde záda ztrácí slušný název.

Taky zajimava zkusenost, holt, clovek se uci a dokud to zdravi snese, tak asi dobry, ale rozhodne uz si dávám vetsi pozor...ted zrovna taky na srny a zemedelce, kolega polozil pred srnou a mesic bude doma s nohou, takze opatrne...Smile

Jinak motorku dali do kupy tady kluci z webu a spokojenost: http://www.smajchl.cz/
Upravil Papaj dne 11.08.2012 08:55

maqrtek
Potahala me...
Přidané 14.08.2012 10:40

Registrace: 26.06.11
Na kolik tě to nakonec přišlo Lukáši?
In pivo veritas!

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 94
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.17 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI