Nabízíme servis motorek BMW, prodej a přezutí pneu, diagnostiku, dovoz a prodej, vyřízení financování se společností Cetelem a Essox, doplňky Touratech, Interphone a dokonce i něco půjčujeme :-)
více na www.gsmoto.cz
Upravil GS MOTO ADVENTURE dne 25.06.2012 14:07
GS moto můžu doporučit všem. Mám od nich třetího advíka a nemůžu napsat nic negativního. Servis za rozumné ceny a aktivní přístup při řešení resp odstranění problému. Tyhle kluky rád doporučím.
Jedná se o placenou reklamu? Pokud´né, něco tu smrdí. Jinak bych mlčel.
Já mám špatnou zkušenost, nejen z doby kdy, se jmenovali PK Cars. Možná se změnili, ale lidi, se kterými jsem tehdy jednal, jsou tam stále. Škoda, že jsem na diagnostiku nezajel hned po koupi motorky, naivně jsem uvěřil jejich tvrzení, že blikající stav kilometrů je způsoben problémem s alternátorem. Tot´má zkušenost, nemluvě o dalším jednání v loňském roce, když jsem kvůli podezření a plánovaného prodeje konečně zajel na diagnostiku a motorka byla hned o pár desítek km dál. Chtěl jsem se rozumně domluvit a zpočátku to vypadalo, že to půjde a koupím od nich další. Nakonec mě poslali do p.....Prodal jsem se skutečným stavem km, s upozorněním že byla bourána na předek, který byl kompletně vyměněn, rám neknutý. A pořídil jsem novou jinde, dostatečně poučen.
https://www.zonerama.com/rop1
O reklamu se jedná, nicméně neplacenou. Pokud je někdo s něčím spokojen, rád předá zkušenosti potencionálním zákazníkům. Já opravdu nemohu napsat cokoliv negativního. Tvá zkušenost mne mrzí, a mít stejný problém, asi bych se do prdele poslat nenechal.