Ak niekto uvazujete navstivit uvedenú akciu a treba Vam doplnit nejake info tak sem z dotazmi a otazkami.
Termin: 6.-8.7.2012,
Miesto: Myjava časť Turá Lúka - strelnica Padelky,
N 48 44 25.903
E 17 32 26.758
Jedna sa o srdecne a pohodove stretko s mojim umyslom a snazenim predstavovat Myjafský región zo vsetkých moznych stran. Stretavaju sa tu tzv.: "batôžkári" pre ktorych je moto vasen ( nie imidz ) a staci im: stan, luka, zdroj vody ( a piva ) a vecerny ohen.
V sobotu sa na "tematický" vyjazd odchadza cca o 10.00 hod spojeny s obedom, vecer je zabezpeceny kotlikovy gulas od miestnych polovnikov.
.... a samozrejme + nejake to prekvapenie
Upravil vlk dne 01.07.2012 09:12
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Informácie o programe, ilustratívne foto miesta konania a dalsie podrobnosti najdes coskoro na www.watratour.skNavigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
po vsetkych tych horucich jazdach pre zabezpecenie sobotneho vyjazdu som usudil ze po obede budu vsetci tak upeceny ze som sa rozhodol zobrat Vas pocas vyjazdu okupat sa, na - vodnu nadrz Zelená Voda
Na sobotňajší horúci výjazd si zoberte plavky, uterák - poobede sa pojdeme schladiť
Občerstvenie samozrejmosťou, areál ponúka možnosti prezliecť sa, parkovanie pri pláži.Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Čau Vlčisko. Připrav mě tam nějaký cyklovýlet na dvě kola, jedno s dětskou sedačkou (Martina a Adámek) a druhý s vozíkem (já a Davídek). Znáš zdejší cesty určitě líp jak já a na kole to tam máš taky uřčitě projetý líp jak já Kde je ta nádrž zelená voda?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Čau Vlčisko. Připrav mě tam nějaký cyklovýlet na dvě kola, jedno s dětskou sedačkou (Martina a Adámek) a druhý s vozíkem (já a Davídek). Znáš zdejší cesty určitě líp jak já a na kole to tam máš taky uřčitě projetý líp jak já Kde je ta nádrž zelená voda?
zelena voda je v Novom Meste nad Vahom to mas nadaleko
nejaky tip na cyklovylet isto vymyslime zozeniem Ti turist. mapu
Cycli napsal:
Budu rád. Zejtra to propijem, teda proberem.
Chlape! a kedy sa uz prestanes hrat na cykloturistu a zacnes jazdit to ci Ti najviac svedci - mototuristu?
ano bol pad, ktory vyzeral a bol hrozostrasnejsi ako nakoniec cely dopadol co sa tyka motorky aj jazdcov
xalan dostal slus defekt na predne kolo v zatacke, smyklo ho to a xvalabohu nevyleteli von z cesty a oproti neslo auto tak sa suchali hore brehom - 14% 30m takze boli poodierany
jazdec mal endurorukavice ale predrali sa a kocka ich zrovna nemala na rukach preto ma tak oxvistane prsty
.......................... xvalabohu secko dobre dopadlo a zostalo len pri stiplavych xrastach
ponaucenie: aj v najvacsich horkach neulavit v obleceni ktore chrani a letne endurko rukavicky odkladam minimalne do doby kym zabudnem na ich ruky-prsty