tema o jedle a o varicoch to uz bola. varic som uz kupil len neviem sa rozhodnut pre ake hrnce? hlavne nie drahe lebo to pouzivat nebudem kazdy den a aby to nebolo tazke a nezabralo vela miesta. dake skusenosti? chcem to len na obcasne uvarenie jedla.
vopred dakujem
nasiel som ich par ale bud neviem rozmer alebo sa mi zdaju tazke-teda tie antikorove
ja si koupil v USA ty titanovy lehky nrnyk ted to nemuzu najit , rozhodne ne nerez jelikoz se na tom pripaluje, kdyz uz tak radeji klasiku hlinikovej esus , mozan mam doma jeste z dob skautinku asi 10kusu uplne novych, tak je taky obcas vytahnu
u vas v CZ maju toho vzdy viac a dobre ceny. ale ked na to daju postovne na SK tak je to obcas viac ako z USA
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Ja mam klasickej nerezak a vpohode.Nevim jak ostatni,ale ja ve vetsine pripadu jen ohrivam. Protoze gulasovku na 10min nebo rychly hrnec od Vitany...to neni vareni. Takze vozim sebou sadu esusu,skladaci pribory a nerez hrnek. Zatim jsem se vzdy najedl
I pád na hubu je pohyb kupředu
já mám vařič od www.var.cz a k tomu i jednu sadu nádobí.
vařič super, nádobí také v pohodě - konkrétně toto nádobí: http://www.var.cz...dvojdilna/
Upravil maser dne 03.07.2012 13:14
Mel jsem leta klasickej esus a stacilo to, pak jsem dostal neco jako od toho Varu jak je vyse link a spokojenost. Stacil by mi i ten esus,ale pripeka se a pak se to hur meje. To novy uz ne,coz je asi tak jedina vyhoda,pak taky lip vypada
Aktualne 1250 GSA HP
panev teflon Ikea 29kc cca 5let stara A esus jo a jeste varecku za cca 15kc
vzhleden tomu ze se zivim jako kuchar tak umim uvarit i na neznackovim nadobi
tak sko nakoniec kupil husky tie co su v mojom poslednom prispevku. je tam dost riadu pre dvoch. pre jedneho staci pouzit vnutorny hrniec s panvicou- myslim ze postacujuce a hlavne male a skladne. ak by sa nieco stalo tak este ejdna sada je ako nahradna ked budu skusenosti tak ich pridam.
este som objednal aj deku pod ktorou by sa dalo podla aj spat a nemusim nosit spacak vo velkom teple