Měl bych jednu připomínku k fotogalerii. Je tam několik alb bez vložených fotek a to co tam vytvořil Topol je taky super Chlapi vždyť to neni tak těžký! Dejte to dohromady. Vymažte prázdný alba,nebo tam nasázejte fotky. Takhle je to maglajs a nedá se v tom vyznat...
Díky
Topol napsal:
..sem tu moji prácičku radši smáznul,ale snaha byla.Dokonce jsem se řídil dle instrukcí(zdá se že blbě)
To nebylo potřeba. Jen ty fotky vlož do jednoho alba. To už vytvořit umíš. Nic na tom neni. Jen se to musí dělat po jedný fotce a ta nesmí být moc velká a nesmí mít v názvu mezery,háčky,čárky. Neni to tak složitý.
Když jsem to zvládnul já...
Upravil BIGR dne 22.05.2008 22:32
V galerii je dole text, upozorňující na postup práce s galerií. Možná jsem ho nenapsal moc srozumitelně, takže mohu upravit problematické body. Ale potřebuji vědět, co lépe popsat.
Kdo by měl zájem, může zaslat dotaz do diskuse, na kterou se snažím také upozornit. Nebojte se, nikdo jsme učený z nebe nespadl.
Možná by taky nebylo špatný "roztáhnout" fotogalerii až dolů aby se tam toho vešlo víc a nebylo tolik stránek.
Samozřejmě,že to neodstraní prázdná fotoalba. S tím si musí každej poradit sám. Musím se přiznat,že jsem se nad tím taky musel trochu zmyslet jak tam ty fotky dostat. Je to trochu složitější,ale ne nemožný. Jenže někdo o vzdá moc brzo a jen vytváří prázdný alba s miniaturou. Nebo je tu i druhej případ,kdy vytvoří album s názvem "prázdné album",ale v něm jsou fotky...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Prázdná fotoalba by tam neměla být, vždy po nějakém čase to procházím a toto případně dělám za majitele alba.
Co se týká více fotek, tak nemůžu jich tam dát víc z důvodu, že rozlišení 1024x768 má nastaveno 34.94% návštěvníků stránek a stávající počet alb je tak na hraně. Ještě nižší rozlišení mají pak necelé 4%.
Milos napsal:
Prázdná fotoalba by tam neměla být, vždy po nějakém čase to procházím a toto případně dělám za majitele alba.
Co se týká více fotek, tak nemůžu jich tam dát víc z důvodu, že rozlišení 1024x768 má nastaveno 34.94% návštěvníků stránek a stávající počet alb je tak na hraně. Ještě nižší rozlišení mají pak necelé 4%.
Asi jsem to blbě napsal myslel jsem hlavní stránku s fotoalby. http://www.bmwgs....allery.php
Protože když jedu s touhle stránkou dolů,tak v polovině končí,dál je uprostřed volno a pokračujou jen okraje webu.
A ne víc fotek do jednotlivého alba.
BMW R1200GS
Milos napsal:
Ale přece jen jsi mě trochu přesvědčil a přidal jsem počet alb na stránce.
Jo to je SUPER. Takhle se tam toho vejde víc. Teď už jen aby ostatní doplnili fotky,nebo smazali prázdný alba a je to nádhera.
BMW R1200GS