Jezdite nekdo s ovci kuzi na sedle? Vcera jsem shodou okolnosti pri zastavkach na cerpackach zahledl tri motorky s ovci kuzi pod prdeli ridice. Je to k necemu dobre? Predpokladam, ze by se rit mohla mene potit a zrejme to bude u mekci a pohodlnejsi posed. Po vcerejsim utrpeni a spocene riti se po tom asi poohlednu. Jen nechci bilou (vcera meli vsichni bilou), ale hnedou. Samo ze jen na delsi jizdu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
http://www.biosta...odlne.html17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja to používam roky na sajdkárach-je tam gumové drilastic sedlo a je to v tomto prípade geniálne na gs som to neskúšal-keď to ale funguje na gume malo by aj tomto prípade,ale pozor nezabudni na dobré upevnenie
Tak jsem zkusil znameho s ovci farmou a svete div se, ma ovci kuzi a dokonce tmave hnedou. Odpoledne to zajedu omrknout a dam vedet.
Shodou okolností jsem vyfasoval hněd beránčí kůži ... přemýšlím jestli z toho udělat sedlo ... ale je mi líto do toho stříhat, protože se na tom skvěle spí
Tak tam ma dve. Rikal, ze si mysli, ze na jedno sedlo (ridice) odhaduje tak pulku, tudiz jedna cela bud pro dva ridice ci na ridicovo a spolujezdocovo. Mate nekdo tuseni, za co se to muze prodavat? Na cene se pry dohodneme, jen netusim, co si pod tim predstavit. Nekdo pripadne zajem o tu druhou? Obe jsou tamve hnede, vyska rouna 5-7 cm.
Edit. Ted uz vidim priblizne ceny u odkazu od Hixe. No uvidime.
Upravil spea - ToM dne 06.07.2012 11:58
Na 1150ADV jsem jezdil s ovci kuzi od alaskaleather, je strizena na tusim 3cm,seda barva jako ma advik. Zadek se nepoti, v zime te hreje,pohodlnejsi to taky je,hlavne batuzek bez toho uz pak nechtel jezdit. Po zmene motorky mi zbyl doma, tak kdyby nekdo chtel nejak se domluvime. je to sity na orig.sedlo 1150ADV si by se to dalo nejak strihnout na jiny,ale me se to nechtelo nicit. PC byla 110$ ale nechal bych to levne Aktualne 1250 GSA HP
Takze mam kuze doma. Rozmerem jsou kazda tak na dve sedla, mozna i na tri. Zalezi jak se to nastrihne. Vyska vlasu je skutecne 5 - 7 cm. Cena 750,- Kc za kus. Pokud by mel nekdo zajem, tak je ta druha volna. Pokud ne, tak mu ji mam vratit.
spea - ToM napsal:
Takze mam kuze doma. Rozmerem jsou kazda tak na dve sedla, mozna i na tri. Zalezi jak se to nastrihne. Vyska vlasu je skutecne 5 - 7 cm. Cena 750,- Kc za kus. Pokud by mel nekdo zajem, tak je ta druha volna. Pokud ne, tak mu ji mam vratit.
máš PM (sz)
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Hele, kdyz zmokne, tak je mokra...sedet se na tom pak neda, ale uschne pomerne rychle,alespon ta s kratsim strihem co mam ja. Kdyz zmokla,dal jsem ji na kufr pod sitku a za jizdy byla za chvili sicha, jestli to bylo za hodinu nebo za dve bych uz kecal.
Aktualne 1250 GSA HP
Nazdar chlapy,včera jsem to viděl v GAPA na BMW srazu a Němci v tom jezdí už dlohodobě tak mě to zajímalo,ale procentuálně to zase tolik lidí nemělo....
Každopádně by mě zajímalo jestli je to takovej rozdíl...oproti normálnímu sedlu.
teď už mi je to jasný,je lepší jí mít sundavací,furt jsem přemýšlel jestli jí přidělat na pevno nebo na nějaké popruhy ,díky kterým to snadno sundáš a opět nasadíš.závěr je jasný .....sundavací.
Das ist BMW
spea - ToM napsal:
Jezdite nekdo s ovci kuzi na sedle? Vcera jsem shodou okolnosti pri zastavkach na cerpackach zahledl tri motorky s ovci kuzi pod prdeli ridice. Je to k necemu dobre? Predpokladam, ze by se rit mohla mene potit a zrejme to bude u mekci a pohodlnejsi posed. Po vcerejsim utrpeni a spocene riti se po tom asi poohlednu. Jen nechci bilou (vcera meli vsichni bilou), ale hnedou. Samo ze jen na delsi jizdu.
díky moc, Tome, sháněl jsem nevyčesanou za rozumný peníz už nějakou dobu
vyzkoušíme, uvidíme stav se v Hradci na pokec, až pojedeš kolem
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Jj, Vasku, doufam, ze ted budeme mi ritku pekne v luxusu. Ta moje je pekna fajnovka. A rad se nekdy stavim na kus reci.