Vytváříte někdo DVD ze záběrů z kamery nejlépe v programu Pinnacle? Já jo a chtěl bych si třeba s někým kdo to dělá taky pokecat prostřednictvím webu, protože ten program má tak nezkutečných možností a využívam je tak ze čtvrtiny až poloviny si myslím.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já to dělám v neru.....jednoduchý jak facka a žádný blbinky tam nedávám.Akorát to dekodování zabere času a sežere 100% výkonu PC.Pinacle je poloprofesionalni studio,možná o trochu lepší je pak sonyvegas.Na pinacle sem neměl nervy,měl jsem ho v angličtině a moc jsem tomu nerozuměl tak jsem přešel na nero.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já ho mám v Češtině a je fakt špicový. I výsledný efekt. Samozřejmě z amaterského hlediska. Dělám na něm Třetí dovolenou a pak pár malých blbostí. Mám verzi 9.4. Jen jsem tedky zkoušel ze záběru čistit vítr a nějak to nejde. Teda ono to něco udělalo, ale bylo to takový divný. Tak mě jde o takovéhle věci, jestli je už nemá někdo vychytaný. Do jinýho programu asi už nepůjdu, protože mě zabralo dost času se naučit s tímhle. A začínat znova se mě nechce.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak to je jasný...a nedíval ses někde na web jestli jsou tam návody na editaci toho zvuku a následné úpravy??Podle mě to jít musí.Jakou máš kameru?Klasickou nebo DVD HDD??Máš nějaký video z jizdy na motorce??Jestli jo,kdes ji měl upevněnou popř používals externí kamerku třeba na helmě??
Návody tam asi budou. Mě to nebaví číst. Lepší by bylo si s někym o tom pokecat. Dal jsem "odstranit vítr" a dvakrát to luxovalo, ale stejně to není ono a navíc to změnilo i ostatní zvuky.
Kameru mám Sony Digital 8, protože je těžší a umí převést analogový signál na digitální, což znamená, že kazety co mám doma 10 let natočený, tak z nich udělám DVD.
Videa z jízdy na motorce mám spousty. Jako extérní držák používám spolujezdkyni. Ale chci vyzkoušet i upevněnou na motorce. Na GS se nabízí zobák a taky bych chtěl zkusit někde na boku, aby byla vidět moje bota a kamera byla někdě níž a jet nějaký zatáčky do kopce. Jenže jsem se k tomu ještě nedostal.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Dej to na boční kufr a podlož to molitanem.Kamoš to tak točil,normálně to přidělal americkou páskou.Jediná nevýhoda je hmyz,chtělo by to před to nějak nabastlit plexi....
Na kufru si myslim, že to nebude mít ten správný sklon. Chtel bych aby byla vidět noha (respektive bota) jak řadí a silnice a taky aby bylo rozpoznat nějaké okolí. Musim to někdy už zkusit.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Návody tam asi budou. Mě to nebaví číst.
Ono si stačí jen přečíst názvy kapitol, abys věděl co to umí a neumí a případně nalistovat to, co tě zajímá. Ale občas se vyplatí nahlédnout do helpu nebo knihy.
Dnes ráno vyjelo z tý bílý bedny co u ní člověk tráví tolik času DVD z Rumunska z velikonoc. Pro zajímavost má 1:08 hod. a strávil jsem u toto 54 hodin.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak dneska jsem dodělal všechny mouchy (doufám) na DVD z Rumunska z velikonoc a už i vypadlo z rumpálu. Ted na něj ještě mrknout a přesvědčit se o bezchybnosti a můžu udělat předváděčku.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi