Vjetrnik napsal:
Já se na ně raději chodím dívat....zespodu...
ty se koukas zespodu na kazdeho slusneho cloveka akorat jsem netusil, ze jses nejen untermensch, ali i unterfisch 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Teď jsem se vrátil z lomu u Svobodných Heřmanic...tolik ryb jako tam jsem u nás ještě neviděl, hejna nebojících se okounů a dost kaprovitých okolo 40-50cm... viditelnost přes 5metrů v pohodě, teplota vody dle počítače +22 na hladině, velmi pěkná lokalita "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
pekna ja vcera chytil svyho uplne prvniho sumika akorat jsem sel na okouny tomu odpivadal i vybava a tak muj zlaty proutek vydrzel jen 25min pak se zlomil ale sumec peknej akorat pekne drahej , budu muset pozastavit vylepsovani motorky a koupit novej proutek
Vjetrnik napsal:
Teď jsem se vrátil z lomu u Svobodných Heřmanic...tolik ryb jako tam jsem u nás ještě neviděl, hejna nebojících se okounů a dost kaprovitých okolo 40-50cm... viditelnost přes 5metrů v pohodě, teplota vody dle počítače +22 na hladině, velmi pěkná lokalita
Pan ma na mysli patrne totok: http://www.mapy.c...6&l=15
Uz jsem tam hodne dlouho nebyl, jak to tam vcil vypada? Se musim nekdy stavit a okupat...
P.S. Se omlouvam, ze kapecke odbocuji od tematu...
Dřív sem vozil jako pytlák malej pjut i na motorce do Rumun a na Ukajinu ale když sem nikde nic nechyt tak sem ho přestal vozit a tak radši víc jezdím a na ryby to si radši zajedu s Vevisem do Polska tam si pstruha chytím vždy