jaké máte gdo gripy na motorce?
origo bmw mi přijdou hamatné, necitlivé, jak kdybych omotal řídítka teplákama a ať to držím, jak to držím, furt je tam vangl.
jde mi o cit a pevný úchop, dřív sem dával na motorky progripy ale třeba existuje ještě něco zajímavějšího (nemyslím design - černá vede).
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
no ehm.. 12ka/800 ma ponekud jiny gripy, nez ty...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
trivialni odpoved (byt ve finale nikam neposouvajici..) taky odpoved, hlavne kdyz jsem si to fakt neuvedomil.rano na to mrknu na poradnou fotku.
Diky Hicksi. Jaka je s nima Tvoje zkusenost?
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ero napsal:
trivialni odpoved (byt ve finale nikam neposouvajici..) taky odpoved, hlavne kdyz jsem si to fakt neuvedomil.rano na to mrknu na poradnou fotku.
Diky Hicksi. Jaka je s nima Tvoje zkusenost?
ja nemam blastry, takze pouzivam hodne tlusty rukavice.. gripy jsou kazdopadne DOST tenky..
nekomu to vadi.. ja mam sexy ruku neprerostlou, takze mne to celkem vyhovuje.. zvlast v HODNE tlustejch rukavicich.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2