Dne 22.7.2012 od 16:00 se na Chvojně u Konopiště uskuteční požehnání vozidel a motocyklů...Myslím, že by nebylo od věci, vzhledem k bezpečí na motorkách zúčastnit se.
Pro někoho kdo je věřící to asi smysl má..........já su neznaboh , takže jedu dál......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já su teda ZNABOH a na těchto akcích se k mému potěšení se vždy sejde hodně lidiček a je tam sqvělá partička.Nikdo nezkoumá znaneznaboh.Mám několik farářů motorkářů a máme i klubík EVANGMOTO. Žádné barvy,pouze kamarádi kteří jezdí a mají potřebu se občas sejít a někam vyrazit. Víte kolik je far s ubytkem ,kde nás vždycky rádi uvítají.bubak
swat napsal:
Pro někoho kdo je věřící to asi smysl má..........já su neznaboh , takže jedu dál......
ja su taky kovany neznaboh.. ale znas to.. proc nemit PLAN B? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak vis co.. my jsme spolecnost POSTkrestanska... nemusis verit v boha (a taky neverime , ale porad tam je jista kulturni spriznenost... proti ktere ja treba nic nemam.
Naopak fundie ateisti, co casto nerozlisuji napr. mezi kr*tenskym islamem a cimkoliv jinym, jsou mi casto dost proti srsti.
17 cm
Jestli Bůh řídí bezpečnost na silnicích tak vzhledem k tomu jak to na nich někdy vypadá, fakt nemám zájem o nějaké žehnání-zjevně rozumí dopravě asi jako Kradousek financím,nechám svoji bezpečnost ve svojich rukách raděj
kim napsal:
Jestli Bůh řídí bezpečnost na silnicích tak vzhledem k tomu jak to na nich někdy vypadá, fakt nemám zájem o nějaké žehnání-zjevně rozumí dopravě asi jako Kradousek financím,nechám svoji bezpečnost ve svojich rukách raděj
Bůh neřídí bezpečnost ani na silnici ani nikde jinde. Kdyby to řídil a ovládal nás, byli bysme pouze loutky. Chceme být samostatně rozhodující a myslící, takže nás Bůh nechává myslet a jednat samostatně
Požehnání může sloužit pouze pro ochranu, abysme se dokázali dobře rozhodovat, aby nás stroj dovezl tam, kam má
Ale je to na každém, jak se rozhodne a zda si vybuduje plán B
Jsem ďaur, pes nevěřící - ale s jakýmsi kulturně historickým přístupem k památkám, vědění a tak...
Snad by to mohli nahoře vzít v potaz coby polehčující okolnost a už mi konečně pomoct se získáním papírů k báwu. Na podzim už to budou tři roky, co mašina stojí v garáži - kua, kua, kua!
Čest (a) buch, Old K.
nicholas20087 napsal:
Dne 22.7.2012 od 16:00 se na Chvojně u Konopiště uskuteční požehnání vozidel a motocyklů...Myslím, že by nebylo od věci, vzhledem k bezpečí na motorkách zúčastnit se.
nicholas20087 napsal:
Old Kojak napsal:
Jsem ďaur, pes nevěřící - ale s jakýmsi kulturně historickým přístupem k památkám, vědění a tak...
Snad by to mohli nahoře vzít v potaz coby polehčující okolnost a už mi konečně pomoct se získáním papírů k báwu. Na podzim už to budou tři roky, co mašina stojí v garáži - kua, kua, kua!
jo ja si matne pamatuju... to je hustota 17 cm
Old Kojak napsal:
jo ja si matne pamatuju... to je hustota
V tom Ti asi nepomohou, ale třeba to právě takhle nahoře zařídili naschvál. Protože - čistě teoreticky - pokud by Ti ty papíry nechali vydat, mohl jsi už jezdit třeba někde mimo naší existenci
Zajedu se asi podívat. Nám pohanům sice již naše bohyně Mut požehnala při jarní rovnodennosti i s obřadním pomazání bahnem, ale neuškodí se podívat, jak to dělají hoši z Ježíšova gangu GS 1200 R Adventure
Old Kojak napsal:
jo ja si matne pamatuju... to je hustota
V tom Ti asi nepomohou, ale třeba to právě takhle nahoře zařídili naschvál. Protože - čistě teoreticky - pokud by Ti ty papíry nechali vydat, mohl jsi už jezdit třeba někde mimo naší existenci
No jezdím stejně, sice na Viragu kolem komína, ale jezdím. A po pravdě řečeno znám i podstatně levnější variantu, jak mi to mohli zařídit No nic, zkouším to přes právníka, zkouším to v centrále BMW (kde ty papíry držej a jsou v naprostým klídku), zkouším to přes PetraGX450 i přes Boba (to není překlep, "b" je správně)... a jsem z toho akorát celej votrávenej. Brzo z tý mašiny bude taky historická památka akorát tak na modlení *pissed*
Čest (a) buch, Old K.
Bůh neřídí bezpečnost ani na silnici ani nikde jinde. Kdyby to řídil a ovládal nás, byli bysme pouze loutky. Chceme být samostatně rozhodující a myslící, takže nás Bůh nechává myslet a jednat samostatně
Požehnání může sloužit pouze pro ochranu, abysme se dokázali dobře rozhodovat, aby nás stroj dovezl tam, kam má
Ale je to na každém, jak se rozhodne a zda si vybuduje plán B
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Sharki napsal:
Já su teda ZNABOH a na těchto akcích se k mému potěšení se vždy sejde hodně lidiček a je tam sqvělá partička.Nikdo nezkoumá znaneznaboh.Mám několik farářů motorkářů a máme i klubík EVANGMOTO. Žádné barvy,pouze kamarádi kteří jezdí a mají potřebu se občas sejít a někam vyrazit. Víte kolik je far s ubytkem ,kde nás vždycky rádi uvítají.
Ano, je to přesně tak, jak píšeš. Na téhle akci jsem ještě nebyl, ale říkal nám o ní farář z Benešova. Je to velký fanda do motorek
V Ostravě mají dokonce svůj motoklub v čele s knězem