Chlapi mám problém,1100 si začala dělat co chce.Zhasíná,ale pak jde hned zase natočit jakoby nic a jede.Jo, popisovaný problém tu je jako Hall nejspíš,cívka,kabely,svíce...jenže čeho jsem si všiml a mám podezření,tak je benz. čerpadlo.Zapnu klíček,kontrolky žhnou čerpadlo natáhne a nastartuju.Vypnu klíček a opakuji postup 3x a čerpadlo po 4té vynechá a nebo si velmi krátce cukne po 10vteřinách co čekám, jen na chvilku a takhle náhodně.žeby se poroučelo?Kontakty jsem prohlížel..
B2HC4 napsal:
...jenže čeho jsem si všiml a mám podezření,tak je benz. čerpadlo.Zapnu klíček,kontrolky žhnou čerpadlo natáhne a nastartuju.Vypnu klíček a opakuji postup 3x a čerpadlo po 4té vynechá a nebo si velmi krátce cukne po 10vteřinách co čekám, jen na chvilku a takhle náhodně.žeby se poroučelo?Kontakty jsem prohlížel..
Zkus prohodit rele cerpadla za rele klaksonu. Jsou stejna. Me to zlobilo podbne. Nejprve jsem je prohodil. Prestalo to zlobit. Obcas mi to po otoceni klickem nenatahlo benzin a tim i nenastartovalo. Po prohozeni rele je vse OK.
Upravil spea - ToM dne 18.07.2012 21:48
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Problém vyřešen šikovným mechanikem Mírou,na vině byl sdružený ovladač pro startování,přepínač světel a chcípáku.Kontakty zoxidované po16letech,no mazané ještě z výroby.Pí....na,ale nejedeš..