Kluci šikovní, poraďte, potřebuju zaplatit částku na polský účet. Jsem u KB a chtějí za to nesmysl cca 250+800 za příkaz OUR, což je suma rovnající se částce, kterou mám cca zaplatit.
U České pošty je možnost zaplatit zahraniční složenkou s vkladem přímo na účet za lidových 95Kč, nicméně částka odpovídá rychlosti služby což je cca 3 týdny, než platbu provedou, ověřeno telefonicky na infolince.
PayPal protistrana nemá..
V obálce to posílat nechci.
Nějaké další nápady nebo lépe praktické zkušenosti?
Díky Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
U KB po Unii do 300 myslím 250-280Kč při použití SEPA Europlatba (několikrát ověřeno). Ty peníze co píšeš to stojí mimo EU.
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
změň bankutaky občas někde ve světě něco platím,nebo mi platí,poplatek se vždy pohybuje kolem 200-250 kaček,jsem u čsob
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Koukal jsem na svou banku...sice to nepoužívám, ale pokud tomu dobře rozumím tak do Polska by to bylo tak: Zahraniční platební styk - SEPA platby (europlatby)Realizace odchozí SEPA platby 49 Kč...
Nemáš taky jiné poplatky za SWIFT a jiné za SEPA? Ale jak říkám, jsem laik..
No já právě, jak jsem platil Raptorovi pružiny na slovensko, tak mi banka za transakci strhla z účtu 1050,- a dával jsem SEPA europlatbu s příkazem OUR, takže jsem vučený, tohle už ne e....teď jsem teda poslal peníze českou poštou přes tu zahraniční složenku Z/A, ale to asi budou mít moje děcka fousy, než to tam dojde, takže příště asi už jedině zkusit cenné psaní a doufat.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl