Ahoj mam prosbu, kdo z vas ma prosim eBaz ucet a moznost nakupovani, Chtel bych neco zakoupit bohuzel eBaz ucet nemam a ucet PazPAl take ne. Slo by to ze by jsme se nejak domluvili. diky.
Urcite si zaloz ucet na PayPal. Nic tezkyho to neni a je to bezpecny. Ja jsem si ho poridil vloni a ted nakupuju v Cine jako divej. Jenom jedna dulezita vec pti nakupu mimo uzemi EU: jestlize cena nakupu presahne 22,-EUR, napari Ti k tomu celnici clo a DPH. Tak bacha na to!
Upravil wirgil dne 19.07.2012 16:39
Unas clo zatial nemáme. Velké firmy to automaticky posielaju ako ,,gift" a tam sa clo neplatí. Ale ak ti niekto pošle ako tovar tak je to v pitli. Pak potom zvaz či ta ti to neoplati objednat na slovensko a pak poslat do cz
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Na to pozor! Narizeni o 22,- EUR plati od 04/2011 pro celou EU, tedy i u vas! Nic ted nebrani postakovi, aby balik s celnikem otevreli, a aby si prohlidli, jakej darek dostanes. I kdyz prodejce nalepi na balicek "Gift". A kdyz to celnik oceni na vic, budes platit. Zalezi jen na benevolenci a nalade pana urednika.
VojtechPolicky: 19.85 dolaru i s postovnym je v pohode, nemel by byt zadny problem, postak Ti to donese pod nos.
Jestli potřebuješ něco v Německu, mám tam v bance účet i německou doručovací adresu.Není s tím problém. Neberu za to nic, jen za poštu tady v Čechách. Mám i reference tady na fóru.
Stenly - motocyklista varnsdorfský
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Stenly, diky ale bohuyel je to z Shanghaje.... kdybych si toho vsiml drive tak bych rekl svemu sefovi, ten tam byl shodou okolnosti na skoro stejne adrese kde sidli firma nase... nop tak treba nekdo jiny pomuze.
Na to pozor! Narizeni o 22,- EUR plati od 04/2011 pro celou EU, tedy i u vas! Nic ted nebrani postakovi, aby balik s celnikem otevreli, a aby si prohlidli, jakej darek dostanes. I kdyz prodejce nalepi na balicek "Gift". A kdyz to celnik oceni na vic, budes platit. Zalezi jen na benevolenci a nalade pana urednika.
VojtechPolicky: 19.85 dolaru i s postovnym je v pohode, nemel by byt zadny problem, postak Ti to donese pod nos.
nedavno som objednaval z dx.com (cina) led lampu v hodnote 35€ a kopu inych veci tiez vhodnote cez 30€ a ziadne clo a dan som neplatil
brat objednaval ozdobnu listu na prednej mriezke chladica vw golf
u nas katalogova cena cez 100€, z ciny platil polovicu za dve ale naratali aj dan a clo, napriek tomu ho to stalo menej ako u nas jedna colny urad ho vyzval aby poslal mailom fakturu alebu potvrdenie z PayPal a vyratali poplatky
vacsinou pri objednavkach z ciny ti fakturu do balika nedaju mas ju v maily alebo na svojom ucte a na balik pisu smiesne nizke sumy, preto tak nizke postovne a ziadne clo a dane
samozrejme to plati pre mensie balicky, nieco vacsie by uz asi skumali a naparili dan aj clo podla sadzobnika
Upravil t0mas dne 19.07.2012 19:40
VojtechPolicky napsal:
Kluci... mne jde jneom o jendu jedinou prkotinu.. cena je udana v dolarech... a potrebuji to koupit dopravitr do cr.. a snekym se dohodnout..
hod sem odkaz
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.