Už několik dní se v profilech uživatelů nezobrazují ty "spodní" informace o příspěvcích a založených vláknech daného uživatele.
Dělá mi to jak v práci, tak doma.
A ani po přihlášení (zalogování) se to nezobrazuje, a dokonce ani u svého vlastního profilu nevidím svoje příspěvky a založená témata.
Je to záměr? Změnilo se něco nebo je to jenom nějaká dočasná chyba?
Díky
Dovi
No nevim, taky mi to chybi. Ale da se to obejit, kdyz dopises do adresy za "profile" jeste -ext .
Takhle: http://bmwgs.cz/p...ookup=1473Maiali nel Fango!
buboGS napsal:
A nešlo by to tedy řešit nějakým knoflíkem, aby se nemuselo pracně vzpomínat, jakže vlastně tu adresu upravit?
Alespon tak... To by jeste slo.
Ja treba do cizich profilu koukam prave jen kvuli tomu, co kdo psal, resp, vim, ze to treba psal dotycny a nemuzu to najit, tak to takhle obchazim... Ostatni informace valnou hodnotu nemaji...
Maiali nel Fango!
buboGS napsal:
A nešlo by to tedy řešit nějakým knoflíkem, aby se nemuselo pracně vzpomínat, jakže vlastně tu adresu upravit?
Alespon tak... To by jeste slo.
Ja treba do cizich profilu koukam prave jen kvuli tomu, co kdo psal, resp, vim, ze to treba psal dotycny a nemuzu to najit, tak to takhle obchazim... Ostatni informace valnou hodnotu nemaji...
jpbmw napsal:
to dovi: to je jen u tebe, protože jsi prodal hrocha
jj, něco jako spravedlivý trest... Taky jsem si říkal, že to mám za to __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
morabo napsal:
Přesně tak to používám i já.
Já taky.
A ještě se to moc hodí i v případě, že si chci u někoho mně neznámýho trochu podle jeho příspěvků otipovat, "co je zhruba zač" - myslím tím jeho důvěryhodnost, technickou nebo cestovatelskou zdatnost a podloženost jeho názorů, doporučení atd.
Jinak kluci, díky moc za vaše reakce a návod, jak tuto nemilou změnu obejít.
Aspon, ze to jde takto obejit...pouzivam to taky kdyz nekdo prodava moto,pak se clovek dozvi jak kolikrat resil ruzne problemy s masinou atd. Proste se to sem tam hodi. Cudlik by mi ale stacil.
Aktualne 1250 GSA HP
Milos tu psal nejak workaround.. je to kvuli prilisne zatezi db... asi se nejspis jeste nevi proc 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hranicar napsal:
@hicks: ale vi... jestli neco nefunguje, tak je to rozbity... :-)
jo vopravdu?
17 cm
Hranicar napsal:
pokud se chces dostat rychle na svuj kompletni profil, tak si dej do oblibenych totok...
Viz 2. příspěvek diskuze...
Přesto díky i Tobě za snahu pomoci. __________________________________________________________
Hranicar napsal:
pokud se chces dostat rychle na svuj kompletni profil, tak si dej do oblibenych totok...
Přesto díky i Tobě za snahu pomoci.
hele bylo z moji iniciativy... db server byl fakt nejak divne pretizenej a to nekolik dni po sobe..
mozna bych to zkusil zase zapnout..
17 cm
prispevek sice od veci, ale presto mi to vyloudilo usmev na pysku - nema ta pretizena databaze nejakou spojitost s nasim slavnym registrem na ministerstvu dopravy?
T-Diesel napsal:
prispevek sice od veci, ale presto mi to vyloudilo usmev na pysku - nema ta pretizena databaze nejakou spojitost s nasim slavnym registrem na ministerstvu dopravy?
kdyz mi das 37 mega tak to spojitost mit bude.. bude to za stejnou cenu
17 cm
hicks napsal:
hele bylo z moji iniciativy... db server byl fakt nejak divne pretizenej a to nekolik dni po sobe..
mozna bych to zkusil zase zapnout..
A skúšal vôbec niekto profilovať dotazy zaťažujúce DB server? Za predpokladu, že DB server nebeží na starom stroji, 250 000 záznamov nemože byť problém.
Môj tip naslepo: Možno v tabuľke príspevkov do fóra, nad cudzím kľúčom do tabuľky používateľov, chýba index (DB server spraví scan namiesto seek-u).
(Aby som len nepindal, tak v prípade záujmu môžem spraviť profiláciu.)
Hranicar napsal:
Přesto díky i Tobě za snahu pomoci.
OK, ale ta moje reakce "viz 2. příspěvek diskuse" se týkala jenom toho, že ten užitečný odkaz ve variantě "-ext" už zde předtím poradil kolega morabo... __________________________________________________________