Zdravím , nemá n?kdo zkušenost jak vyřešit stříkání od předního kola na sv?tllo a při jízdé ve stupačkách to za v?tšiho dešt? stříká až na bundu. Díky za rady,
Upravil PetrV dne 28.07.2012 23:32
Origo nástavec je na prd: Taky jsem si ho koupil - ten maras ti nepůjde přes přilbu ale "jen" na prsa. a to celé za "pouhých" 65€. Jestli chceš, protám Ti můj za polovinu kupní ceny u TT. Jinak ale doporučuju koupit od Acerbisu obyč. univerzál a namontovat ho. Acerbis blatník možná nemá ten dynamický vzhled podtrhující sportovní charakter motocyklu (jak praví reklama o originálním blatníku), ale na rozdíl od originálu ti bude ten acerbisácký fungovat a koupíš ho za polovinu ceny nástavce (ca.35€)
Ahoj PetrV: Já to vyřešil blatníkem z YAMAHY YZ-F, nejspíš 2011, bílý, s ostrým designem a některejm se to líbí víc než origo
Malej blatníček nad kolo je blbost, zalepí se bahnem a zablokuje kolo. Rozdíl mezi origo a yamaháckym je propastnej. Nemám to asi vyfocený, ale podívám se.
jardajerman@seznam.cz
Jo, blatník jsem koupil v Razzo v Bráníku, tušim, že za 450,-
Ten Acerbis tam měli taky, ale na motorce by vypadal hrozně, je tak na nějakou krosku 20 let zpátky.
jardajerman@seznam.cz
Jinak na X-Chall jsou 2 šrouby zespodu brejlí a 2 zepředu, to jsme vyřešili hliníkovým vinglem a pak musíš nějak dobastlit podpěru pod světlo, který je jinak opřený na takovejc kolíkách o blatník... tady zatim prozatimně ta ledvinka
JardaFGS přiložený následující obrázek: