Ahoj kluci po dlouhem setreni jsem se rozhodl pro gs nebo gsa.... chci od roku 08 a vis.... abs esa .... na co bych si mel dat pozor pri koupi???? diky mam cekat do zimy klesaji trochu ceny??? diky
Sokoliku prestan mi krast prezdivku tady.jsem sokol ja
Takhle si tu vsichni budou myslet ze jsou v pribrami vsichni sokolove
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Je to jedno jestli gs nebo gsa. Hlavne si nekupuj anglickou motorku jsou to plesnivky olezle... bez rozdilu vsechny jsou olezlee.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Je pravda že já sice Angličana nemam, ale s motorkou jsem strávil rok v anglii a v závěsu kola je to vidět, musí se to vybrousit a nastříkat.
Sokole, koukni spíš na GSA, bude se ti s ní líp cestovat, je vyšší a i s pani sokolovou to bude pohodlnější.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mám angličanku a není na ní volezlýho ani prd. Fakt je ten že když jsem jí kdysi kupoval tak pán měl vedle ní na prodej ještě KTM 990 Adv. a ta byla volezlá jaxvině. Takže záleží na kusu.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW