ako uz niektory citali vyrobil som si sietku na veci na kufor aby to bolo aspon trocha zabezpecene ked s motorka niekde na chvilu odstavi.
niekolko fotiek je tu: http://www.bmwgs....wstart=400
dostal som par PM tak sa chcem spytat ze ked by som dake vyrobil ci by niekto mal zaujem (kedze som momentalne doma tak mam cas na to).
je to z jedneho kusa upletene. vo vnutry je asi 1mm ocelovy drot ktory ma na sebe buzirku (umelu hmotu) ktora je asi 2.5mm hruba. pospajane je to hlinikovymi spojkami (O kruzkami nie C). ma to rozmery asi: SxDxV 25x40x20 sirka a dlzka su trocha flexibilne a daju sa natiahnut este o par cm. vyska je asi 20-22. je k tomu este jeden kus- drat s ockami na koncoch ktory sa vlastne prevlecie spodom ociek a pripevni na kufor. ja to mam tak ze posledne ocko sa da pod zamok na kufry a tak sa to zamkne- netreba zamok. fotky skusim urobit kvalitnejsie a pridam sem.
je to vsetko rucne robene. mozno by sa dala aj velkost upravit ale momentalne som to neskusal este. trebalo by na to vyrobit novu formu.
original to stoji 1ks minimalne 60€ (to bol dovod preco som sa do toho dal to skusit vyrobit). ked by som chcel za to 20-25€ bolo by to vela? bol by ochotny niekto za to tolko dat? napisete vas nazor prosim.
dakujem
zatial poprosim len nazory - nie je to tu v inzercii. len by som rad vedel ci by bol zaujem o to alebo nie.
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[77.3Kb]
Upravil xNOKIAx dne 09.08.2012 20:38
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
no ja som original v ruke nemal skusal som to robit aj z hrubsieho lanka- len ocelove lanko ale tie ocka nedrzali- smykalo sa to.
co myslis tym spolahlive? jasne ze sa to rozstrihnut da cvikackami- to sa bude dat aj original podla mna. vieme ze ked sa nieco chce ukratnut tak sa to ukradne
skusal som to rezat nozom. noz sa zatupil a vo zveraku som to rozrezal na viac pokusov. ale to bolo zavrete na pevno. na kufry ked je to volne to bude podla mna obtiaznejsie. myslim ze nie kazdy chodi s naradim vo vacku.
a posledne je cena. je to tretina z originaluKed niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Dokázal bys to udělat v rozměru na 2 helmy a 2 bundy do 14 dnů? S tím, že by to nebylo na kufr, ale prostě pytel se zatahovacím hrdlem umístitelný kamkoliv? Cena?
Asi by to bylo i pro mě zajímavější ve větším rozměru, aby se tam vešly výše zmíněné 2 bundy a 2 helmy a druhá rozměrová varianta , aby to zajistilo tankvak, bo ten je jaksi nezajištěný R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
gssg napsal:
Asi by to bylo i pro mě zajímavější ve větším rozměru, aby se tam vešly výše zmíněné 2 bundy a 2 helmy a druhá rozměrová varianta , aby to zajistilo tankvak, bo ten je jaksi nezajištěný
Ten mě netrápí, odepínám ho a beru jako příruční zavazadlo, nevozím v tom nic těžkého, jen drobnosti, peníze, doklady atd., občas tam cpu vložky do oblečení, záleží na objemu bagáže.
Ještě bych uvítal, kdyby to bylo hustější. Tímhle by šla bunda vytáhnout, pokud by skrz rukávy nebylo ještě něco provlečeno.
ja bundy a prilby zamykam ocelovym lanom 8mm hrubym cez nohavice a rukavy ABUS Cobra a nemota sa to- nema to pametovy efekt. to sa len tak neprerezie a nepresekne http://abuslock.s...roduct=107
tie sietky som robil napr ked je spacak alebo stan na kufry. ta bunda by sa cez to mozno nepretiahla ale zda sa mi to trocha riskantne ked je vidiet co tam je. to je len moj nazor.
teoreticky to mozne je urobit aj vecsie ale to by muselo byt tych spojov strasne vela a z jedneho kusu je to dost prace vypocitat ako to prevliekatKed niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
schrek napsal:
bundu a kalhoty zapinam normalne zamkem na kolo k padaku nebo drzakum na kufry ja tohle potrebuju hlavne na botky
suhlasim. ja to robim cez sedadlo a pod neho k drziakom kufrov a prolby postavim na kufre alebo sedadlo a vsetko drzi jednym lanom a zamkom.
sietku by som skor videl na stan, spacak alebo ked ma niekto nepremokavy vak na kufry, boty alebo tankvak polozit na kufor a tam to zamknut sietkou.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Koupil jsem tu největší záměrně. Když vozím vzadu na dovolenou rolku, hodím na ní bundy a všechno mi to ta síť obejme.
Na helmy vozím cyklo zámek a připnu je na řídítka.
Cenu máš určitě dobrou, nicméně je nutné připočítat nějaké přepravní pouzdro, které je zrovna u Packsafe opravdu dobře vyřešené (je to malé a síť se tam dává opravdu výborně) a také zámek, který musíš přikoupit.
Ale fandím ti, každá taková věc pro lidi je supr.
Upravil Roman Jakub dne 10.08.2012 09:36
Tak jinak, nakonec to budu dělat klasický způsobem navlečení čehokoliv na lanko... Ale na kufrech budou vaky z Louise, proto bych tě rád požádal o 2 sítě na tyto vaky... Kolik to bude stát a kdy bys to mohl mít? A barva jde taky vybrat?