Měšťáci,natož tahle obecní policie je verbež jak má být !!!!(I když u MPíků mám pár dobrých kámošů) Vůči policii mám respekt jako každej slušně vychovanej člověk,ale k těmhle polovičním poldům ani ho.vno. Sorry hoši,jestli se někoho dotknu,ale za tím co jsem napsal si stojim...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
YouTube Video ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
morabo napsal:
Nediskutovat. Zastavit, oznamit mu stav a jet dal....
Přesně tak! Jen doufám, že to dobře dopadlo. Pán z článku byl buď moc slušný nebo se policajta bál víc než o svou rodinu. Třetí možnost je, že byl ve stresu a prostě nezareagoval správně. To se dá pochopit, ale co nechápu je konání strážníka. Ten snad měl sednout do auta a dělat mu cestu, ne...? A pokutovat mohl po dojezdu do porodnice... Já vezl ženu do porodnice dvakrát a napodruhé to bylo hooodně narychlo no, asi bych na poldu jenom za jízdy zařval z otevřeného okýnka, naštěstí se mi do toho nepletli
bluesbery napsal:
Ruda je v Moravskem Krumlove, doufam..
Jo, jo Sašo. Ruda je v M.Krumlově.
Tady tihle "panáci" jsou od nás z Oslavan - přesně mi to na ně sedí. Jsou tam tři (jeden lepší než druhej). Dobří akorát na rozvážení obsílek a udělování pokut. Když se na "bigbítu" nebo v hospodě rozpoutá nějaká rvačka, tak dělají že nic nevidí, aby náhodou nějakou facku při zásahu neslízli.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
vidím že je to všude stejné
tak hlavně ať je mládě zdravé Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
morabo napsal:
Nediskutovat. Zastavit, oznamit mu stav a jet dal....
ty měští ozbrojení šimpanzi jsou schopní Tě kvůli tomu střelit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ze své vlastní zkušenosti vím, že někteří MP jsou na úrovni BS v obchodních centrech. Jediný co jim fakt jde je, že si opíší naše služební číslo a pak si vykáží "jako že" asistenci pro PČR.
Minule přímo nad služebnou MP v Brně na ul. Dornych hrála nahlas hudba. Borec se skalil a usnul doma a nechal puštěnou věž a ta jela 3 hodiny v kuse na plný kule. Ve 2 hodiny ráno už to nemohli nájemci ostatních bytů vydržet a volali na 158 že je tam rušení nočního klidu. MP tam byla už před námi a jediný co udělala bylo, že zatloukli na dveře a když se nic nedělo, nikdo jim neotvíral, řekli že na to prdí. A diskotéka valila dál.
No my jsme s kolegou dojeli, mlátím do dveří jak hluchej do vrat, řvu....nic. Na baráku zrovna opravovali fasádu, tak jsem po lešení vylezl do 2 patra a ...(z taktických důvodů nebudu psát jak jsem se do bytu dostal) chlapa probudil. Čuměl jak tele na nový vrata když nad ním doma stáli policajti Nutno dotat že chlapa jsem znal,pracuje v jednou nemocničním zařízení . Najednou kde se vzali tu se vzali MP vylezli ze služebny a že "co se tady děje" ? Tak jsem Mpíkovi řekl, že jestli jim nevadí že tu mají 3 hodiny dicso a prej že udělali co mohli. Jsem mu řekl, že když už je tam to lešení proč po něm nevylezl no a na to mi řekl, že mají svoje směrnice a on po žádným lešení nepoleze........Na závěr snad ještě dodám, že MP v Brně má jednotku operativního zásahu JOZ (jožani), kteří jsou cvičeni na takovéto zákroky, ale asi je nikdo z MP Brno-Jih nezavolal.
Nejvíc mě sere když v noci chodím s kolegou pěšky venku, bo nemáme na benzín a MP si jezdí kolem nás v autech a jen mávají......
Doufám že jsem Vás aspoň trochu pobavil......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kurna to je fakt stat na ****...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V takovychto pripadech stacit rict KRAJNI NOUZE a jet dal. Vyzvetlovat az potom.
Krajni nouze laicky znamena to, ze je mozne prekrocit zakon (v tomto pripade dopravni predpisy), ale nesmi vzniknout skoda nebo ujma vetsi, nez jakou prave zachranujeme.
V praxi je treba mozne odvezt manzelku do porodnice i kdyz mate pod kuzi. Samozrejmne nesmite nikoho prejet. Domu uz ale musite taxikem.