Zdravím, na 12 už biele desierto je, bude aj na F? A kedy?
Je to sice drahé "jak prase", ale asi je to fakt to najlepšie, čo sa dá kúpiť a vyzerá to super. A tá biela je parádna
A ešte jedna otázka, kufre na malé GS máte v sade 31+38 (Pro). Priestoru nie je nikdy dosť a cena je rovnaká, čo tak 38+45? Je v tom problém?Oplatí sa kúpiť anodizovanú verziu? Zvažujem kúpu, tak sa chcem informovať. Do Prahy to mám od ruky a hoci by to bolo ideálne na predajni, tak to je dosť nereálne, no možno v septembri sa mi zadarí... Bývajú na to mimo sezóny aj akcie, alebo je cena celoročne rovnaká?
Ďakujem za odpoveď, Martin
cau
bile desierto na f800 se zatím neplánuje, ale asi byl nebyl problém to nalakovat.
38/45 jsme už několikrát na f8700 dodávali, ale ta motorka je teda potom hodně široká, ale co se dá dělat, když jezdíš ve dvou.
ands se rozhodně vyplatí, neb ty kufry pak tolik nešpiní....
38/45 na 800 ma Hicks a je to siroky fakt dost, skoro bych rekl desne a hlavne s tim v kazdy zatacce skoro bere o zem, i kdyz si dava pozor...
Maiali nel Fango!
Ještě doplním Milana že podle smlouvy s výrobcem nesmí distibutoři z jednotlivých zemí prodávat (zasílat) věci do zemí, kde je jiný distributor. To znamená zasílat např. zásilky od nás na Slovensko a naopak. Můžeme posílat na Slovensko všechno, co není z Touratech distribuce (navigace, sedla Sargent, oblečení Stadler nebo Rukka...) ale ne věci z distribuce Touratech.
Pochopitelně se to netýká přímého prodeje na prodejně - když přijede někdo ze Slovenska, tak mu ty věci prodáme bezproblémů ale nesmí se to posílat. Nestojí to za problémy..
Co se týká té anodizace, tak to považuju za jednu z hlavních výhod kufrů ZegaPro, protože to je x násobně tvrdší povrch než jakýkoliv lak, ukázal bych ti kufry jak vypadají třeba po Maroku a nevěřil bys. Většina pádů na tom povrchu není vůbec vidět. Otěr uvnitř je prakticky nulový. Kufry absolutně nešpiní a vypadají skvěle i po letech. Mám černou verzi, na které by teoreticky mělo být všechno vidět a je to super. Ta anodizace je víceméně podobný proces jako eloxování hliníku - je to elektrochemická procedura během které vznikne na povrchu materiálu vrstvička hodně tvrdého oxidu určité barvy, která jednak povrch dokonale potáhne a zabrání samovolné oxidaci a barevným změnám a hlavně je velmi odolná proti otěru. Pochopitelně anodizací je spousta typů a Touratech používá anodizaci toho typu, která je odolná proti otěru a funguje to líp, než by člověk čekal.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Dík moc za odpovedi,
desierto zatiaľ odložím, ale kufre potrebovať budem... Takže asi čierne a 31/38. Mám 650 a počítam, že je to ešte trochu nižšie ako 800 a v niektorých zákrutách by som mohol mať pri 38/45 asi problémy
Čo sa pražského showroomu týka, rád sa tam zastavím. Neviem, či je nejaký aj na Slovensku, ja som momentálne v Nemecku a tu sú tiež len sem-tam, najbližšie mám asi Kassel, ale aj to je cez 150 km.
Inak neviem prečo, pripadá mi to paradoxné, ale čo sa týka webshopu, tak je to v Nemecku o dosť lacnejšie ako na Slovensku a žiaľ, v Čechách je to pre nevýhodný kurz CZK ešte dražšie, takže sa mi to oplatí kúpiť tu.
Ak som to správne pochopil, kufre sa predávajú nevŕtané a treba k tomu objednať aj sadu pukov a tie si treba inštalovať samodomo, alebo sa mýlim? Aj tak je to strašná pálka 300 EUR za JEDEN kufor, ale čo už...
Ešte raz dík za rady, keď už inak nie, prídem si vyskúšať a kúpiť aspoň nejaké z tých nových rukavíc M.
zx325: co se týká cen, tak celkem logicky cena v Německu je s 19% DPH a bez jakékoliv dopravy. Cena v ČR, SK, UK... (t.j. v zemích, kam to Touratech distributorům nedodává zdarma) zahrnuje dopravu, která se logicky promítá do cen. Navíc ty ceny nemůžeme měnit každý týden, podle toho, jakou cenu nám udělají dopravci a jaký je ten týden aktuální palivový příplatek, takže to děláme jednou za čtvrt roku a dáváme tam cenu podle vývoje dopravy a kurzu v uplynulém období. U nás je navíc ještě o procento vyšší DPH.
Co se týká cen kufrů, tak 300EUR za kufr není vůbec drahé, když se podíváš, jak je udělaný. Prohlídni si ho, zkus se na něj postavit a porovnej ho třeba s originál kufrem BMW a pochopíš to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...