Zdar chlapi, potreboval bych poradit ohledne vhodneho vyberu motorky. Uz par let pokukuju po GS1200 Adventure, ale porad se nemuzu rouzhoupat. Sest let jezdim na yamaze XT 600 a chtel bych prejit prave na tuto motorku. Jen nevim zda na ni budu stacit pri me postave (178/75).
Muzete me prosim napsat vase zkusenosti s motorkou po koupi. Jak se s ni manipuluje atd... Jestli vam sedla ci ne?
GSA je velka krava, ale resenim je snizeny sedlo. Kazdopadne si ten posez chce vyzkouset. Manipulace na miste bude u tohodle stroje asi nejvic rovna vetsine padu, ale zas je to o grifu. Jakmile se ale rozjede, je to o necem uplne jinem- proste parada. Cili tady v sekci GS-A sedla asi valny vetsine
Jsem na tom s postavou stejně a pořídil jsem si jen GS 1200. Adventura je sice hezčí,ale neměl bych na ní už tu "jistotu". Tím neříkám,že někdy nezažiju horkou chvilku i tak.
Ale když se obě rozjedou,tak je to jedno a váha je ta tam...
Chce si to vyzkoušet. Pak si uděláš svůj názor.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
1200 GSA je lehoučká motorka v porovnání s 1150
1200 GS bude obratnější, ale GSA má zase delší zdvihy.
Mám cca 175cm, jezdím na 1150 GS s ADV tlumičema a 21" kolem a v pohodě. 1200GSA jsem si zkusil a je to proti tomu lehká motorka. Sedlo má stejně vysoko, jako já, takže při mojí výšce v pohodě.
Zálezí ale hlavně na délce nohou, jak píší ostatní a na tom, jak si kdo věří při manipulaci s motorkou.
Upravil stepan dne 13.08.2012 09:19
mám 186 cm a standardní sedlo. Jsem na ní akorát, naopak bych uvítal spíš ještě pár cm dolů. Při otáčení na silnici ve dvou, mám problémy. Když jsem ji měl novou tak jsem s ní asi dvakrát při otáčení křápnul o asfalt.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
MajklGS napsal:
já mám 180 a je to tak tak ... jinak ono to není o celkové výšce, ale o tom jak máš dlouhé nohy
a kdo na to má, může použít jako oporu třetí nohu, z trojnožky ti to už nehrkne na zem
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10