Je tu Krocan číslo 5 a to je důvod to oslavit. Více info nejdete zde KROCAN. Přijeďte si popovídat a pobavit, zkouknout fotky z dovolených, dobře se najíst a hezky se projet. A tentokráte praktický dárek
O víkendu jsem stavěl chlápka co přijel ze severních čech na 800 BIGounovi s nálepkou krocana říkal že letos jede zas
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ahoj.
Nedá mi, abych nereagoval do této diskuze.
Hlavně proto, že mě celkem rozladila. Hlavně tedy fakt, že je Krocan již obsazen.
Na webu Rockway bylo napsáno, že registrace na Krocana bude spuštěna 1.9.2012.
Jelikož jsem byl během srpna celkem vytížen, poznamenal jsem si to do telefonu a pustil z hlavy.
V sobotu ráno 1.9. se probudím, zapnu komp a chci se zaregistrovat. A co nevidím. Akce je obsazena.
Potom se na fórech dočtu, že byl obsazen už 28.8.
Takové jednání fakt nechápu. Když to chcete takto dělat, tak to vůbec nemusíte zveřejňovat a stačí pozvat jen kamarády.
Tak nic, třeba příště. Až bude přihlašování regulérní.
Užijte si to.
vandys napsal:
Ahoj.
Nedá mi, abych nereagoval do této diskuze.
Hlavně proto, že mě celkem rozladila. Hlavně tedy fakt, že je Krocan již obsazen.
Na webu Rockway bylo napsáno, že registrace na Krocana bude spuštěna 1.9.2012.
Jelikož jsem byl během srpna celkem vytížen, poznamenal jsem si to do telefonu a pustil z hlavy.
V sobotu ráno 1.9. se probudím, zapnu komp a chci se zaregistrovat. A co nevidím. Akce je obsazena.
Potom se na fórech dočtu, že byl obsazen už 28.8.
Takové jednání fakt nechápu. Když to chcete takto dělat, tak to vůbec nemusíte zveřejňovat a stačí pozvat jen kamarády.
Tak nic, třeba příště. Až bude přihlašování regulérní.
Užijte si to.
Stejně tam už bude sníh a kdyby ne tak se můžeš ubytovat někde poblíž a pak tam jít jen zakalit ne?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Bude tam všeho dost - kopečky, zatáčky, výhledy, hrady, rozhledny, restaurační zařízení, tuzemsko i cizina, vodník, lehoučký brod i malý kousek šotoliny (aby se neřeklo, když máme ty skoro terénní motorky, že). Dle informace od Pardála se místo na přespání pro asfaltéry určitě najde .
BMW GS = stroj na radost
Mě se to taky moc líbilo ale příště jedu zase na 650ce. Nějak mi nesedl pocit že v určitejch chvílích tu motorku neovládám.Ale takhle jednou za rok srazit si sebevědomí neni špatný- zase mám z tý motorky trochu respekt. Jinak pořád platí že co projede KTMka projedu i já ale ten pocit nekontrolovatelnosti se mi nelíbí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Bude tam všeho dost - kopečky, zatáčky, výhledy, hrady, rozhledny, restaurační zařízení, tuzemsko i cizina, vodník, lehoučký brod i malý kousek šotoliny (aby se neřeklo, když máme ty skoro terénní motorky, že). Dle informace od Pardála se místo na přespání pro asfaltéry určitě najde .
...tyyy wogine, to je parádní trasa, něco znám, něco netuším, ale o to více mě mrzí, že jsem nemohl ;o(
doufám, že i na jaře 2013 bude možnost jet něco podobného
H
www.jantruhlar.cz