Dnes jsem narazil v německých médiích na zprávu, že BMW chystá svolávací akci na R 1200 GS (ne GSA), R a ST, vyrobené mezi srpnem 06 a únorem 08. Bude se řešit něco s brzdami, resp. ABS. Nevíte, jestli budou automaticky obesíláni i zákazníci v ČR?
cerv napsal:
Dnes jsem narazil v německých médiích na zprávu, že BMW chystá svolávací akci na R 1200 GS (ne GSA), R a ST, vyrobené mezi srpnem 06 a únorem 08. Bude se řešit něco s brzdami, resp. ABS. Nevíte, jestli budou automaticky obesíláni i zákazníci v ČR?
Byl jsem vyzván dopisem k návštěvě autorizovaného servisu(R1200GS,r.v.2007-koupeno v D).V Autecu jsem se objednával v pondělí odpoledne,vzali mě hned v úterý.Jedná se o výměnu brzdového vedení a trubky přední brzdy-prý praskají plus aktualizaci softweru.Vše samozřejmě zdarma.Předpokládám,že u takovéto závady si nedovolí někoho nesvolat.
ADV má jiný ABS pokud se nepletu..... To moje jde za jízdy vypnout.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No ze ma nikto nikam nevolal, ja mam GS rocnik 2007, kupene nove u nas. Pise sa o tom aj niekde na ofic. strankach, alebo na nete? Rano tam kazdopadne volam
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
cerv napsal:
ahojte,
je to rozmezi datumu uz presne a definitivni? volal nekdo do servisu? ja mam 5/2006 at neni pak casem taky zbytecny problem dik
Takze som v prdeli, nas prijimaci technik ma dovolenku a bez neho sa nic neriesi. Ale z ineho zdroja som sa dozvedela, ze na moje GS (vyrobene 012007) je toto uz druha zvolavacka. A ja oficialne stale nic neviem. Pekne...
Tak jsem se na to ptal u Bychla.
Maji tam vypsany VINka motorek, kterych se to tyka, ale jen tech prodanych v CR.
Takze nejak nevim jak mam postupovat dal.
Ja to riesim cez Vieden, predsa mame europsku zaruku. Leda ze by ne... Je to v stadiu jednania. Mojho VIN cisla sa to tyka dokonca dvakrat, to mi povedali aj v Autecu. Ze tie nase kurvy nic neriesia... Pockam na toho technika po dovolenke
Alda, konzultovala som to s Autecom a urobili by mi to aj oni. Pre mna je zas Praha trosku daleko. Ja mam do Viedne 60 kilakov. Pracuje tam ako technik jeden clovek od vas, inac by som neprekonala jazykovu barieru ani ja
Skusal si Autec? Ku mne boli velmi mili a ochotni
Také mám 1200GS r.v. 2007 dovezenou z D měla najeto cca. 500km a při garančce 1000km mi v Autecu dělali právě toto (vedení přední brzdy a nový sw).
Upravil lpes dne 07.06.2008 11:07
Tak jsem to s panem Kopeckym od Bychla doladil.
Poslal dotaz do D a moje VIN tam proste nespada, netyka se me to.
Mam 3/2007, no asi je to mozny. Rozhodne s tim zadnej problem nemam.