používam ale netuším či funguje, defekt som ešte nedostal, jazdim s ním do 150 km/h lebo mam mitas 10 a nechcel som oddrbať stuple za 3000km, doteraz 6000km asfalt - šotolina bez defektu. takze zatial bez problemu.
Použil jsem jednou na Suzuki VL1500 a moje zkušenost je špatná. Trefil jsem hřebík (tak 4cm), po jeho vytažení z pneu šel tlak dolů a Ultraseal trochu taky, přestože otvor neměl ani milimitr v průměru a byl opravdu kruhový. Žádná podélná trhlina. Po chvíli jsem hřebík vrazil zpět, abych dojel k nějaké čerpačce. Cestou hřebík vypadl, nicméně jsem k pumpě dojel pneu dofoukl a jel k další pumpě. Takhle asi 100km s 6-7 zastávkami, pneu pořád utíkala. Doma jsem do otvoru našrouboval obyčejný mosazný vrut a dobrý. Pak jsem na pneu (z lenosti) najel asi 2 tis.km, než jsem ji vyhodil - celkem vydržela krásných 15 tis.km. Od té doby Ultraseal nepoužívám, vozím opravnou sadu (bombičky, knoty), protože opravný sprej často nestačí a normální průpich jde knotem opravit skoro vždycky.
JJ, TEN JSEM MĚL A PÍCHNUL NA kORSICE... URČITĚ SUPER ŽE TO NEUŠLO RYCHLE... JELI JSME KOLEM ÚTESŮ... ALE TAK DO 20 MINUT. TAK JSEM BEZPEČNĚ ZASTAVIL A OPRAVIL.. JINAK TEĎ POUŽÍVÍM OKO.. ALE JESTLI FUNGUJE NEVÍM...