Konečně jsem se dočkal okamžiku kdy můj batůžek ( manželka ) se rozhodla udělat si řidičák na motorku a po přemýšlení co za stroj jsme zvolili BMW F 650. Problém však nastal, když jsem se začal schánět po doplňcích na tuto motorku Touratech, Wunderlich, SW-Motech, atd na ni nic nedělají. jedná se mi hlavně o padací rám a podobné věci. Pokud by jste někdo věděl kde se dá něco sehnat na tento druh motocyklu, dejte mi prosím vědět byl bych Vám velice vděčný předem dík a km zdar ThunderWolf.
čeče, vždyť já ti už kdysik jedny padáky vyráběl, proč nezavoláš? a nebylo to jediné co jsem pro tebe dělal jinak kdo má zájem, padáky jsou stále k mání, dokonce bývají i skladem, bez čekání.
Nejsem si jistý, ale není náhodou problém v tom, že dotazující má na mysli F650 bez GS? A proto nemůže sehnat doplňky? Pokud pasujou z malýho GS na starou F650 tak sorry za neznalost
F 650 GS *2002
Ahoj lidi moc díky za pomoc, ale bohužel se jedná o starý model BMW F 650 tedy něco takovéhoto a na to moc věcí už není http://www.tipmoto.com/motorky/bmw/216371-f-650-97.html
Mesik napsal:
Nejsem si jistý, ale není náhodou problém v tom, že dotazující má na mysli F650 bez GS? A proto nemůže sehnat doplňky? Pokud pasujou z malýho GS na starou F650 tak sorry za neznalost
Právěže z GéeSa na starší Fko padáky tutově nepasují, má jiný rám...
Mesik napsal:
Máš pravdu, jsem slepej, taky žena měla F 650 a je pravda že na ní nejde nic sehnat, radši ji prodala a koupila GS.
Též jsem uvažoval o zakoupení BMW F 650 GS bohužel však stojí 2 násobek Fka a jediná šance jak je získat je prodej mého BMW R 1100 GS a zakoupení něčeho jiného, ale nevím jakého stroje protože peněz není na zbyt jako asi u většiny z Nás