Rozšiřujeme jako divý, takže nově v eshopu také helmy NOX a ICON (Icon zatím není kompletní, ještě přibyde Salvo a Solid).
NOX mi v září přistane na hlavě, takže pak mohu případně poreferovat, vypadá dost slibně... http://www.rockwa...op.eu/nox/ http://www.rockwa...p.eu/icon/
Upravil Karlie dne 23.08.2012 17:49
Myslím, tedy mám to v pyči
Hlavně,abyste to neměli podobný,natož stejný jako v jiném TTkrámu.Jinak já jezdím v helmě EWS.
Upravil Kasak dne 23.08.2012 18:17
Když je hlad,je i husa dobrá.
váha,váha,váha......nikde nic. To jak ta helma vypadá, není zas tak důležité, ikdyž ty lebky jsou fakt hnus.... tu bych asi nechtěl.
NOX je čína, bude asi těžká jako prase, počítám tak 1700g + - F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Je pravda ze po te NOXce taky koukam, protoze diky dio. brylim nemuzu mit slunecni a tak ta slunecni clona je +, ale u zadneho vyrobce neni uvedena vaha a vadi mi ze je pouze cerna.
Dalsi vec je zda se do ni vejdou krosove bryle
3/6 Marines SEMPER FI
NOX mám už asi 2 měsíce a jsem sní spokojený sedí dobře a díky dofukům si jde přispůsobit akorát nemá pinlock a to je blbé, protože ráno se mlží. váha je 1600, ale příjde mi lehčí nevím jeto muj dojem. Brýle nevím jestli do ní jdou nepoužíávám tuto kombinaci.
cer napsal:
NOX mám už asi 2 měsíce a jsem sní spokojený sedí dobře a díky dofukům si jde přispůsobit akorát nemá pinlock a to je blbé, protože ráno se mlží. váha je 1600, ale příjde mi lehčí nevím jeto muj dojem. Brýle nevím jestli do ní jdou nepoužíávám tuto kombinaci.
Vygooglila jsem 1400g, tak si řikám, bez čeho to vážili
Mosquito napsal:
Je pravda ze po te NOXce taky koukam, protoze diky dio. brylim nemuzu mit slunecni a tak ta slunecni clona je +, ale u zadneho vyrobce neni uvedena vaha a vadi mi ze je pouze cerna.
Dalsi vec je zda se do ni vejdou krosove bryle
Jak k nám dorazí, tak to omrknu a vyzkouším, měla by tu být příští týden...
Ja, David Philipaerts a Travis Pastrana jezdime v AGV AX-8.
Fiberglass-Kevlar-Carbon, vazi 1,1kg a fantasticky vetra, hodne mista na velky nos a bradu a vubec mi dokonale sedne na tvar moji hlavy.
Upravil morabo dne 28.08.2012 17:42
Maiali nel Fango!
Fiberglass-Kevlar-Carbon, vazi 1,1kg a fantasticky vetra, hodne mista na velky nos a bradu a vubec mi dokonale sedne na tvar moji hlavy.
Já si řikala, co mi vypadlo za značku, že tam mam 8 jiných... že by všech 8 bylo AGV? )
Upravil Karlie dne 28.08.2012 17:45
Toho Noxe chci pořídit Klárce, až udělá papíry. Líbí se mi tam ta sluneční clona. Ale ještě jsem ji neviděl naživo, což je pochopitelně předpoklad koupi.
Já ti doplním ještě Acerbis, mam od nich enduro helmu asi 2-3 měsíce a jsem spokojen, sice slyšim víc větru než tý předchozí starý Jebce, ale pohodlý dobrý, váha pro mě taky dostačující a celkem velký kšilt a sluneční clona je veeeliký plus při večerní jízdě na západ. Jen se mi zdá dost nízká, nevim jak je to u ostatních, ale když otevřu pusu tak je mi snad vidět brada. Takže moc bezpečný to asi není :-) jinak mam pocit, že mi spodek helmy přesně kopíruje čelist..
Do it my way...
Brko napsal:
Já ti doplním ještě Acerbis, mam od nich enduro helmu asi 2-3 měsíce a jsem spokojen, sice slyšim víc větru než tý předchozí starý Jebce, ale pohodlý dobrý, váha pro mě taky dostačující a celkem velký kšilt a sluneční clona je veeeliký plus při večerní jízdě na západ. Jen se mi zdá dost nízká, nevim jak je to u ostatních, ale když otevřu pusu tak je mi snad vidět brada. Takže moc bezpečný to asi není :-) jinak mam pocit, že mi spodek helmy přesně kopíruje čelist..
Pokud ti kouká brada, pak to chtělo asi větší velikost... Měla jsem to tak u Bellky...Mko mi sice v pohodě na hlavě sedělo, ale bradu jsem měla skoro z helmy ven... Lko ten problém vyřešilo a velká neni. Každopádně těžko u té tvé soudit. Zkoušel jsi větší?
S límcem zatím ne, ale časem do toho asi taky pujdu.. Kupuju si výbavu hezky postupně. Je fakt, že ta helma vypadá docela krosově, ale jsem spokojen.
A větší velikost jsem zkoušel, bylo to hodně podobný, ale chtěl jsem, aby mi dobře sedla, tak jsem vzal menší a sedí celkem dobře a když si vezmu šátek, tak mi ani nikam nefouká.. A aspoň se mi tak akorát vejde do kufru :-)
Do it my way...
Ta je hodně luxusní.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis