Nevíte jestli se prodává 12V vyhřívaný potah na sedlo ? Mám dojem že se o tom někdo na některém srazu zmiňoval.. Na auta jsou jich všude v nabídkách mraky..
bluesbery napsal:
Nevíte jestli se prodává 12V vyhřívaný potah na sedlo ? Mám dojem že se o tom někdo na některém srazu zmiňoval.. Na auta jsou jich všude v nabídkách mraky..
take jsem s epo tom díval.. ale ceny přes 1200 jsou krapatko mimo... a pak když jsme přemýšlel o tom že přebastlím automobilovou sedačku.. tka jsme zjistil že mají moc velký odběr...
tak nevím
bluesbery napsal:
Ty starej pse mrzne ti p...l
no parkrat uz jsem jel v minus 5 st. a kdyz to pak trva par hodin,slivovici si nepomuzes,tak aspon prdylku zahrat si bych rad..
Upravil bluesbery dne 28.08.2012 19:17
bluesbery napsal:
Ty starej pse mrzne ti p...l
no parkrat uz jsem jel v minus 5 st. a kdyz to pak trva par hodin,slivovici si nepomuzes,tak aspon prdylku zahrat si bych rad..
Budeš z toho mít hemerojdy.
Viděl jsem vyhřívaný sedlo na 12ku v katalogu Wunderlichu. Ale cena byla taková,že ti z ní bude horko i bez vyhřívání.
edit
Už jsem to našel a neni to tak hrozný: http://www.wunder...comfort/7/
Upravil BIGR dne 28.08.2012 19:33
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Koupil jsem si vyhřívání pro sedadlo v autě CSH-1.V DDT v Mohelně mi je teď zašívají do nových sedel.Měl jsem to samé na minulé 1200,ale tam jsem to nestačil pořádně vyzkoušet a motorka šla do světa.Vyzkouším letos a můžu dát po porvních mrezech vědět.
Bobe, predpokladam, ze v takovym kresle za jizdy i kouris lulku.. Pokud s tim dorazis na Trpytku, muzu ho vyzkouset ,abych pripadne nekupoval zajice v pytli..?
Upravil bluesbery dne 28.08.2012 20:35
no chlapci ja som si implantoval tie vyhrievania do auta, a zatial som spokojný, nahodil som to tam v poho a akurat som mal problem s umiestnením vypínaču ale už aj to sa rieši.
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw