Tak jsme konečně tenhle víkend po prvé pořádně projeli našeho nového "miláška advíka" a jsme oba opravdu nadšený!Jako batoh v zadu jsem si jenom chrochtala nad pohodlíčkem.Když jsme se z Honzou prohodili a pominu že jsem za sebou měla zkoro sto kylo a to mi věřte,že je to fakt nepříjemné mít na zatku zkoro jednou takovou váhu než jsem já sama,tak za řídítky je to ještě lepší než v zadu.Motorka když se rozjede uplně strácí svou váhu ,blinkry žádnej problém-pár desítek kylometrů a člověk si zvikne.Z kardanu jsem měla trochu strach,ale když člověk trochu poslouchá motor a vníma otáčky kvalty tam jdou jako po másle a žádné škubání se neděje.Jediné co bych snad mohla vytknout je opravdu tvrdé odpružení motorky a vysoká hlučnost motoru ve vyšších otáčkách,ale jsem přesvědčená,že jde jen o zvikTakže musím přiznat že jsem fakt ráda,že jsme do toho šli!Jo a je vám jasný jak jsme zastavovali, když jsem řídila jámusela jsem dát Honzovi vždycky znamení,že budem zastavovat a on pak vždycky vystrčil nohy,jako přídavná kolečka(musíme časem pořešit snížené sedlo)
Já měřím 168cm.Taky jsem se bála,hlavně tý šílený váhy,Honza mě dlouho přemlouval a na konec jsem neodolala.Před tim jsme měli dakara a na tom se tedy podle mého názoru jelo ve dvou mnohem hůř!Advík když se rozjede,tak vůbec nevnímáš tu tíhu,ale to zastavování to mi dělá strašný problémy.A taky narovnat jí ze stojánku,to ještě musim hodně trénovat.Snad to bude lepší až seženem to snížené sedlo!A tu tvojí slečnu urřitě přemluv protože to fakt stojí za to
Vjetrnik napsal:
to Paja: Tvoje čeština je šílenost....
jinak dle mého, žena za řídítka na silnici nepatří.....ale proti gustu....
ty jsi mi ale rejpal
mno, je fakt, že tolik hrubek v jednom příspěvku jsem snad ještě neviděl... A že tu jsou taky zdatní borci...např. z moravské sekce...
ale nic proti nikomu nemám, jen ta čeština...
jinak Vás mám rád...
KTM 1190 Adventure R
Jinak já jsem se u Boba svezl poprvé na BMW 1150 Adventure a byla to láska na první svezení, jen mne mrška trošku kopla do holeně, holt zvyk z "neboxera" strkat na šotolině nohu k přednímu kolu...
Nechybět mi cca 40tis., tak by byla holka už doma... takhle musím ještě počkat a našetřit... snad to nebude dlouho trvat... nebo holt koupím něco "neadventure"...
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
mno, je fakt, že tolik hrubek v jednom příspěvku jsem snad ještě neviděl... A že tu jsou taky zdatní borci...např. z moravské sekce...
jinak Vás mám rád...
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ale no tak Zmijone, to bylo jen takové kamarádské pošťouchnutí... brzy se budu nejspíš stěhovat k Mikulovu, tak přeci nepůjdu "do vlastních"...
KTM 1190 Adventure R
Juan napsal:
Tož všuleky zašínám mět strach tu neco naškrábat, že to tu po mě nějaký chytrolín oznámkuje a pošle dom našim.
tohle by jsi nedokazal (neber to vosobne,psal to nakej cigan) Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Vjetrnik napsal:
to Paja: Tvoje čeština je šílenost....
jinak dle mého, žena za řídítka na silnici nepatří.....ale proti gustu....
ty jsi mi ale rejpal
jinak Vás mám rád...
Nemyslel jsem to nijak zle...jen jsem prostě od školy na češtinu trošku pedant, no...
Nikoho za to nezatracuju, jen mi to občas rve srdce... Tak se hned přece nevztekejte...
I já občas udělám chybu... KTM 1190 Adventure R
Paja napsal:
Já myslela,že tady jde hlavně o motorky a taky o to co píšu a né jak to píšuJestli jsem někoho pohoršila,tak se omlouvám
..no upřímně,v momentě kdy počítáš kylometry a máš zatek a kyla,tak už zkoro jde i o to,jak to píšeš.....fakt mazec..ale v pohodě,piš dál a delší příspěvky.