Mílo, myslím si, že už si to opravdu zasloužíš mít tady svůj koutek.
Veřejně ti chci poděkovat za veškerou péči a snahu držet mojí motorku v kondici jak osobně, tak na dálku. Určitě už nebudu nechávat nic dělat někde jinde, než u tebe, protože nikde nemám takovou záruku pečlivosti a spolehlivosti.
Určitě hovořím i za spoustu uživatelů tohoto fóra, že tvoje jméno je známkou kvality a ta se dneska musí ocenit! Společně s objednávkami u Ježka jsou tvoje služby skutečně těžce překonatelné. Nepoznal jsem za poslední dobu kromě vás dvou ochotnější servisáky/prodejce, jen tak dál!
Jak sleduji forum a nekdo napise, ze neco ma rozbite nebo ze neco nefunguje, Servisak prispecha s radou jako prvni, vyjimecne jako druhy a jednou za 100let ho tam neni (toho casu v Italii...)
Tak pane SERVISÁKU. Přišel váš čas na moji zkušenost. Motorku mám pár měsíců a tak jsem si řekl že si ji nechám oservisovat a prohlídnout. Mám nějaký ty auta bmw a mini a jsem zvyklej na značkový servis bmw. Tak jsem si koupil i GS abych to měl tak nějak pohromadě. Měl jsem domluvenej servis a montáž světel po předchozí telefonické dohodě ...V sobotu ráno jedu a jedu až nejedu.... Volám z dálnice v 7 ráno..nejede,netočí,bez šťávy. Kur.a. Bouřka,chčije. Okamžitě pro mě vyjel se svou baterkou + s vozíkem 150km . Přijeli jsme do dílny a Milan říká jdem na oběd,potom práce... Zjistili jsme že praskl řemen.. Bohužel mám řemen který neměl. Řemenů moc,bohužel na mě nic...po obvolání dodavatelů a známých v blízkosti jsme došli k názoru že to dnes nedáme . Vybral jsem si cestu vlakem zpět 250km domů,odvezl mě až k vlaku , domluveno že přijedu vlakem další sobotu a bude čekat u vlaku. V úterý volá hotovo a že se ještě udělá olej v kardanu...Středa telefon...sedíš? Prasklej unašeč zadního kola. Díly jsem objednal v renocaru a nechal poslat přímo milanovi.Vše přišlo,poskládal,otestoval. Valím vlakem,vylezu z nádru , zapálím,2x natáhnu a Milan přijel. Paráda....Motorka kompletně prohlídnutá s tím že do budoucna čeká výměna toho a toho... Takže můj pocit je úžasný, servis,pomoc,podpora,ochota,cena. Kompletní servis. Za mě 1++++++++++++++++++++++++++++++++. Díky Milane a těším se až zase uvidíme,snad už to nebude tak extrémní. Pan Servisák to prostě umí jak z technikou,tak se zákazníkama.
Upravil Milda_Km dne 10.09.2012 13:51
taky musím pochválit Servisáka!! Tuhle se tu stavil a povídá: "nechcete vzít vlek na motorky na dovolenou do Itálie?" a vzal do na výlet do Alp.. hodnej kluk že se takhle stará..
jezek napsal:
taky musím pochválit Servisáka!! Tuhle se tu stavil a povídá: "nechcete vzít vlek na motorky na dovolenou do Itálie?" a vzal do na výlet do Alp.. hodnej kluk že se takhle stará..
jezek napsal:
Měl jsem tu čest si u Milana vyzvednout jen LED blinkry, vše klaplo o tom žádná a jsem rád za reakce výše, jelikož přesně takový pocit jsem měl. Pro jistotu už mám jeho číslo uložené v mob., ostatně stejně jako již zmiňovaného Ježka od kterého mám nějaké věci a vše rychle/velmi dobrá cena!!! www.jantruhlar.cz
xHackerM napsal:
Mílo, myslím si, že už si to opravdu zasloužíš mít tady svůj koutek.
Veřejně ti chci poděkovat za veškerou péči a snahu držet mojí motorku v kondici jak osobně, tak na dálku. Určitě už nebudu nechávat nic dělat někde jinde, než u tebe, protože nikde nemám takovou záruku pečlivosti a spolehlivosti.
Určitě hovořím i za spoustu uživatelů tohoto fóra, že tvoje jméno je známkou kvality a ta se dneska musí ocenit! Společně s objednávkami u Ježka jsou tvoje služby skutečně těžce překonatelné. Nepoznal jsem za poslední dobu kromě vás dvou ochotnější servisáky/prodejce, jen tak dál!
mel bych tu zakazku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Me na tom vsem jen stve, ze vsechny tyhle sikuly, jako je Servisak, Tonda a jeste jeden desne vychvalovanej borec Mirek (taky tady registrovanej) z Jablonce... mam dost z ruky.
Prestehujte se na sever kluci, je tu hezky
Alda napsal:
Me na tom vsem jen stve, ze vsechny tyhle sikuly, jako je Servisak, Tonda a jeste jeden desne vychvalovanej borec Mirek (taky tady registrovanej) z Jablonce... mam dost z ruky.
Prestehujte se na sever kluci, je tu hezky