...ahoj, je to obdivuhodné, zvlášť když s ním zacházíš tak jak jsi uvedl na na obrázku u tvé vizitky, klobouk dolů.
Upravil bmwivo dne 04.06.2008 07:06
Mě se před 14 dnima povedlo natočit 90 000 km. Doufám, že letos padme sto tisíc. Jinak gratuluji. a ještě minimálně 5krát tolik.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Velká gratulace - pěkné soustíčko!!!
Mě chybí 1000km do kila a vypadá to,že to letos nakroutím spíš kolečkem na stavbě - léto,hicák, motorka na udržovačce a já rozm.danej z práce do práce. :-D Snad alespoň tu tisícovku letos dám, ale příští rok to doženu - hlavně mršku neprodat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To je parada!
Ja jsem se zarekl, ze si na svym GS najedu vlastnich 100.000km a tim zaroven zakoncim svoji aferu castych vymen motorek.
Aneb GS uz neni potreba menit.
Ted mam najeto 10.000km, ale vzhledem k tomu, ze ji mam az letos to vypada, ze to tak dlouho trvat nebude
Hrabe_X napsal:
Velká gratulace - pěkné soustíčko!!!
Mě chybí 1000km do kila a vypadá to,že to letos nakroutím spíš kolečkem na stavbě - léto,hicák, motorka na udržovačce a já rozm.danej z práce do práce. :-D Snad alespoň tu tisícovku letos dám, ale příští rok to doženu - hlavně mršku neprodat.
Z toho si nic nedelej, ja takhle jezdil s koleckem 4 roky :-( Ale uz je z vetsi casti hotovo a zase zacinam mit cas jezdit i po dvou :-)
ja jsem dost ulitlej na cisla (mozna i trochu profesionalni deformace), takze na "tenhle tachac" jsem se opravdu tesil. ale neni to vsechno moje zasluha, prevazne predchoziho (prvniho) majitele. ja ho mam az od 99 tis. takze ho mam "skoro" od novoty.
ovsem po hooodne dlouhe dobe mam motorku, ktera mi vydrzela dele nez jednu sezonu. to je opravdu na velkou oslavu. pred zimou jsem mu dopral veliky servis, vymenil hromadu veci, aby dalsich 100 tisic spokojene vrnel. a ja s nim.
bmwivo> zachazim s nim "svym" zpusobem. tzn. dostava technicky to co ma dostavat, ale moc ho nemyju. to co mam v avataru je muj prvni pad, ale az po nekolika mesicich - celkem jsem byl nadsenej, ze se to uz stalo a mym obvyklym zpusobem - v nulove rychlosti. chystal jsem se na sjezd z naspu po trave od prehrady, malo spojky a malo plynu, zdechl mi motor, cuk hup nozicka letela vzduchem a zem nenasla. takze hroch sel jemne na travu, odpocinout si. potom jsem jeste spadnul 2x - jezdim dost opatrne, i v "terenu". jednou na asfaltu pri hromadnym odjezdu z namesti n. o., hodne lidi odtud si to bude pamatovat. opet nulova rychlost, opet noha leti vzduchem a nenachazi zem. mam skrabanecek na TT krytu valce. to bylo asi pred mesicem a neco. no a posledni odlozeni bylo v sobotu, na mastodontech. s desperadem (na touranckach - respekt) a s klasikou jsme projizdeli enduro RZtu, ja nedokazal dobre precist cestu a najet pres jeden vymol a oprel jsem valcem hrocha o svah. pak jenom o par stupnu zvedl a projel to. taaaakze - neni divu ze prezil to co prezil a ze se ma cile k svetu.
za ten rok a par mesicu co ho mam jsem najel vlastne jenom neco pres 12 tis. km. takze nic moc vysledek. penez moc nebylo, casu taky ne. tedka se chysta neco vyletu, takze do konce cervence bude odhaduju 118 tis. pak uz zase prace prace prace, takze jezdeni prakticky jenom 1x za 2 tydny o vikendu. doufam, ze brzo budu moct nafotit 150 000. treba tyhle fotky nekomu pomuzou si uvedomit, ze i tolik km nemusi v zadnem pripade znamenat technicky konec motorky. protoze pretaci se a vsude. cist inzeraty je nekdy zabava. a nekdy hrozne zklamani, kdyz zjistite, ze vam nekdo lhal a vy vlastne nevite, kolik ma stroj najeto.
Kdyz jsme u toho servisovani a kilometru...
Pred chvili jsem volal k Bychlovi:
ja: dobry den, potreboval bych se objednat na servis s 12tkou GS na 20.000km
B: jasne, neni problem, uz jste u nas byl? Reknete mi SPZ
ja: jasne, 2U ....
B: a co ze to potrebujete?
ja: no servis na 20.000km
B: vzdyt jste u nas byl na prohlidce v 10.000km v dubnu...?????
Toš to je dobré masakr Aldo... Já budu mět kilo asi jak povalím do Gármiša,kupoval sem ho měl 52 toš taki zme spolu neco zažili a snáť ešče zažijem.
Bohumil přiložený následující obrázek:
no teda najet za tech par mesicu 10 000 km, to je masakr. tos musel jezdit porad. ja vetsinou najezdil neco pres 5000 km, max tak nejaky slovensko. s koupi hrocha se to dost zmenilo, ale i tak si neodpustim sem tam zajet i na jinych motorkach. a kdyz uz jsme u tech zmen, tak jsem si zmenil ten avatar, abych nebyl za vraha nevinnych hrochu.
Tak chlapi jsem rád,že se hnuly ledy a začínáte dávat svoje fotky do vizitky.Dlouho jsem tady byl s TT a bmwivem sám.Takhle mě to připadá lepší.Víc osobní.
Na své jedenácce budu mít 93 000km.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Alda napsal:
Kdyz jsme u toho servisovani a kilometru...
Pred chvili jsem volal k Bychlovi:
ja: dobry den, potreboval bych se objednat na servis s 12tkou GS na 20.000km
B: jasne, neni problem, uz jste u nas byl? Reknete mi SPZ
ja: jasne, 2U ....
B: a co ze to potrebujete?
ja: no servis na 20.000km
B: vzdyt jste u nas byl na prohlidce v 10.000km v dubnu...?????
...teda Aldo,ty seš pilot..podle tvýho náběhu km je vidět,kdo v tomhle státě ještě dělá a kdo už to má tak,že na něj dělaj jiní a on si užívá..taky doufám že jednou bude na můj volnej čas dělat banda negrů,ale to je ještě hodně daleko.*pissed**pissed**pissed* Letos to tipuju stěží na nějakých 6ooo km za sezonu.
taky uz mam letos nejakych 11tis. km, ale to byl 1 tritydenni vylet :-) no snad neco jeste najedu, kazdopadne uz ted mam vic nez loni za celou sezonu :-)
Sam nevim jak se mi to povedlo. Jsem 6 dni v tydnu v praci.
Volnou mam jen nedeli a dovolenou jsem si dal zatim jen 2 dny - diky kterym padlo skoro 2000km po Rakousku a Slovinsku.
Jezdim vetsinou maly dalky, ale casto - casto vecer po praci.
brtnik napsal:
Peacemaker: trochu OT,ale uz jsi koupil ten Revit Dakar a Off track u Metesportu jak jsi tady nekde psal?? Jsi spokojenej a jaka byla cena? Diky
nemam, vubec se neozvali - dneska jim zkusim napsal mejla nebo zavolat, kde se stala chyba. vcera jsem se byl podivat na rally 2 pro, ze bych i ty penize dal - ale par veci mi na tech hadricich nesedelo. za 14 dni jedu na delsi cestu a nemam co na sebe, no nic moc situace, asi to v sobotu vyresim navstevou louise ve vidni.