Můžete mi někdo poradit, prosím, jak jednoduše vyřešit přesun origo přídavných světel z rámu GSA z polohy pod rámem do polohy nad něj? Ulomili jsme je už aspoň 5x a nechce se mi pořád kupovat objímky.
Varianta navařit úchyt nahoru, aby byl zrcadlově ke stávajícímu, je možná, ale poslední. Představoval bych si nějakej mezikus, kovovej, třeba ve tvaru C (G).
Prosímtě TOLI to přidělal na jakésy klemy na zrcátka ale ten neměl origo mlhy. Počkej on se ozve... ale jestli to budeš předělávat a nebudeš potřebovat tu příčku na které drží vzpoměn si na mě..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mě se osvědčil úchyt zrcátka na řídítka.Přesně pasuje na padák.Mlhovky jsou Hella FF50. http://www.yacomi...pE2145.php
toli přiložený následující obrázek:
To vypadá vcelku fajn ale ja osobně bych použil oba ty šrouby jak na bliknu tak na světlo s nějakou distanční podložkou aby to byla tutovka
S majitelem jsem mluvil na Cenduru byl ze slovenska a jeho drahá polovička se smála že by to mohl dělat jako sériovou výrobu (myslím že by se našlo dost lidí kteří by si to koupily) možná to někdo začne vyrábět.
Taky bych to chtěl pokud by se do toho někdo pustil tak at počítá s výrobou pro mě.
přišlo mi tohle řešení jako elegatní a minimálně náročné i kabeláž stačí.
Tak jsem zjistil jednu věc.Na svojí motorce to nemužu projektovat pač tam mám plast od D3 tudíž musím počkat až dorazí nějaká ADV na servis a budu si to moct omalovat a pořešit. Ale slibuju Vám že to vymyslím už to mám i v hlavě..
Prosímtě vypadne země defakto to a samé jako na fotkách ale bude to držet na dvou šroubech.. ne na jednou bliknovém..