Máme doma přírůstek - motarda pro juniora a mám dilema ohledně výměny pneu. Chtěl bych mu tam dát něco i do lehčího terénu, at´ i tam za mnou může jezdit. Ve velkém techničáku má vzadu 150/60 R17M/C 66H, na což je výběr dost omezený. Musí být dodržený všechny rozměry kvůli technické(plánujeme i Alpy)? V tomto případě je výběr dost omezený. Co jsem v tom rozměru hledal, ještě by přicházely v úvahu Avon http://pneu-pro-m...0-r17-66h/( nic mi ta značka neříká?), Heidenau kvůli tvrdosti už nechci. Díky za doporučení, až to bude hotové, tak se pochlubíme. Já už taky konečně vím, co znamená jednobuch Dominátor
rop napsal:
Máme doma přírůstek - motarda pro juniora a mám dilema ohledně výměny pneu. Chtěl bych mu tam dát něco i do lehčího terénu, at´ i tam za mnou může jezdit. Ve velkém techničáku má vzadu 150/60 R17M/C 66H, na což je výběr dost omezený. Musí být dodržený všechny rozměry kvůli technické(plánujeme i Alpy)? V tomto případě je výběr dost omezený. Co jsem v tom rozměru hledal, ještě by přicházely v úvahu Avon http://pneu-pro-m...0-r17-66h/( nic mi ta značka neříká?), Heidenau kvůli tvrdosti už nechci. Díky za doporučení, až to bude hotové, tak se pochlubíme. Já už taky konečně vím, co znamená jednobuch Dominátor
klient tam na klasicky Tourance.
proc kupovat jiny?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
koukni do technicaku jestli tam nemas nejake dalsi povolene rozmery?
17 cm
rop napsal:
AVON vyrábí závodní pneumatiky pro motorsport,takže bych se toho nebál
rop napsal:
Jak jsem v úvodu psal, jen tento rozměr, bez doplňku a vyjimek.
zkus napsat www.cerveny-pneuservis.cz
tam jsme to kupovali.
Upravil hicks dne 02.10.2012 19:48
17 cm
Dík, mám tam namířeno, i když po pravdě 2x už mě svým jednáním překvapili
Po dvou hodinách na webu to vypadá na Avon, pokud´ musí být dodržená ta blbá 60ka. Cena vysoká, takže doufám bude odpovídat kvalita. Je k tomu i potřebný předek 120/70/17. Kdyby junior nebyl tvrdohlavej, byl by doma dakarek a je to bez problémů.