Parádní kousek, v garáži by se místo určitě našlo. Jen cena bude asi horší. Táta si pořídil něco podobnýho, ale ze "starý školy".
Upravil CarlosCZ dne 04.10.2012 12:25
Moc se mi to líbí... Motorka má mít kulaté světlo a zbytek už se poddá
Ne jako to nové GS nebo KTM...
Kam na tom jezdit? Nemusí se jezdit moc daleko, stačí okolo komína.
Podzim - zima - jaro... jen tak na chvilku po práci nebo v neděli po obědě pocourat po cestách a cestičkách - žádný drsný OFF, žádná divočina, žádný bahno, žádný stress, jen relax a vypláchnout si hlavu...
Potěšit se krajinou, výhledy i nádherným strojem...
Jednou si něco takového pořídím. Doufám.
Už teď se ale těším
vlastimil> jak píše bubo, jen tak couračky kolem komína a nechat kolemjdoucí lid kochat se tou krásou. Vzít si do batůžku foťák a dělat krásný fotky nebo ho mít prostě jen v obýváku a koukat na něj
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
vlastimil> jak píše bubo, jen tak couračky kolem komína a nechat kolemjdoucí lid kochat se tou krásou. Vzít si do batůžku foťák a dělat krásný fotky nebo ho mít prostě jen v obýváku a koukat na něj
Asi už jsem moc starýbyl jsem zvyklý a dodnes to tak dělám že motorky jsou na ježděníale jak říkám už jsem asi senilní,ale stejně koupit si moto za 15000 eur a koukat se na něj v obýváku ni připadá trochu ujeté....
Pravda, cena je trochu mimo realitu, ale pokud pomineme tento nepodstatný detail (), tak je to celé takřka ideální a tuze moooc pěkné
Fakt se mi moc líbí a je to minimálně velká inspirace, jak (a nebo v jakém duchu) by mohla jednou vypadat moje druhá/třetí motorka
BMW GS = stroj na radost
Stewe napsal:
Asi už jsem moc starýbyl jsem zvyklý a dodnes to tak dělám že motorky jsou na ježděníale jak říkám už jsem asi senilní,ale stejně koupit si moto za 15000 eur a koukat se na něj v obýváku ni připadá trochu ujeté....
tak vem si, že lidi nakupujou různý obrazy a krávoviny do bytu za kvanta peněz, tak proč tam nemít tohodle fešáka. Ale asi bych na něm jezdil. Kdybych to měl schválený, tak jde GSA na zimu taky do obýváku. Krásně tou motorkou zavoní celej byt
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
tak vem si, že lidi nakupujou různý obrazy a krávoviny do bytu za kvanta peněz, tak proč tam nemít tohodle fešáka. Ale asi bych na něm jezdil. Kdybych to měl schválený, tak jde GSA na zimu taky do obýváku. Krásně tou motorkou zavoní celej byt
Asi tomu už nerozumím,kedysi měl motorku každý aby na ní jezdil a dnes každý troubanenapsal jsem že je škaredá ale jestli si nčlověk prohlédne ty fotky z vyjížďky (předpokládám že ty tři motorky jely spolu)tak je tam ne první pohled vidět jak je to Géeso čisté a Triumphy zasrané do bezvědomí...Nevím možná Vám vyhovuje když Vám teče bláto za krk ale podle mne je to na hovn.o....
Kupodivu dnes nějak mnoho souhlasím, tentokráte s Vlastimilem.
Zaprvé nelíbí, zadruhé postrádám smysl. Tyto motorky si musí člověk udělat, a kaféracer si představuji jinak. Mnohem decentněji. Trochu mi to připomíná Jawu jak někde najdou staré díly, splácají to dohromady a hurá na trh.