Dobrý den,
stala se mi nepříjemná věc, po pádu se mi ohla páka zadní brzdy viz. obrázek, a já se chci zeptat, jestli to půjde vůbec narovnat aniž by se zlomila, popřípadě jakým způsobem?
P.S. chci jí mít jako náhradní, takže když to nepůjde, tak to ani moc nevadí
DAGR přiložený následující obrázek:
Díky, já jsem si to myslel, ale borec co má 650 ST, když se to snažil rovnat, tak mu to prasklo, tak jsem nevěděl jestli mi to neudělá to stejný, ale stejně si chci pořídit o praskina nový a tenhle mít jako náhradní akorát je to s praskinem asi na dlouho, ale nic ve zlym má toho asi hodně
Prosímtě až to budeš rovnat tak to rovnej opatrně prasknout to muže i tobě když to budeš rovnat nejlepší by bylo to ohřát a rovnat. ale pěkně pomalu tahem to zvládneš a nemusíš shanět jinou.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nahřej to autogenem a myslím si,že by neměl být problém to narovnat... Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Neni lepsi pri cenach origo dilu BMW koupit novou treba od TT a tudle nechat jako zalohu? Ja vzdy kdyz se zeptal na dil BMW tak byl 2x drazsi nez TT a rekl bych ze kvalita je trochu jinde.
3/6 Marines SEMPER FI
No zase tak často sebou nepleskám, psal jsem jak praskinovi, který se ještě s cenou nevyjádřil, tak jezkovi a tady si vede o asi dvě stovky líp BMW než TT, uvidím jak se vyjádří praskin , kdybych si měl vybírat novou tak jedině od TT sklápěcí, jak mi praskin napíše tak se rozhodnu
Stalo se mi to uz 3x.Vzdy narovnano za studena.Ale je pravda,ze kdyz uz to rovnas vicekrat,tak je tezke docilit uplne puvodniho stavu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!