Tak lidicky doladuju poslednich par uprav a hlavne cekam na soustruznika az mi doda opracovanej hlinik, do mesice by mel.byt hotov prototyp jen ted resim jaky rozptyl ( kuzel ) svetla udelam. Spis udelat sirsi nebo do dalky. Pro znale.resim rozptyl bud 35° nebo 16°. Jinak je tam 13w dioda a svetla jak prase.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ano to je bezeslova ale to sraní stím pak to neuřěsníš tak jako oni a hlavně nemáš vyzkoušeno jak dlouho to vydrží. Prostě tohle je strašná laborace a taky hlavně to musíš nějak povrchově upravit aby to za 2 deště nezoxidovalo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nevymyslim nic vymyslenyhoho , ale vymeslim svuj vlastni "dyzajn" a hlavne si je udelam podle sebe vykon kuzel atd a taky cena bude uplne nekde jinde
Čeština můj koníček
servisak: oxidace atd je davno vymysleny a hlavne pres 2 roky jezdil prototyp na stare motorce , jen se zvednul vykon a bude jeste laborace s kuzelem
Čeština můj koníček
Hele mě je to jedno já jen píšu co si o výrobě světel doma na koleně myslím nic víc.mám tady dost mžností a abych se stím páral fakt nee. je vidět že nato máš čas já ne tudíž si koupím odskoušené a otestované a hlavně homologovane
Swat: i doma vyrobene svetla muzou mit homologaci za urcitych podminek na toto tema jsme meli prednasku a ne kazda homologace je slozita a draha
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Swat: i doma vyrobene svetla muzou mit homologaci za urcitych podminek na toto tema jsme meli prednasku a ne kazda homologace je slozita a draha
To pak vysvětluj soudruhům na jih od nás, kde že máš tu homologaci co nestála moc
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
schrek napsal:
To pak vysvětluj soudruhům na jih od nás, kde že máš tu homologaci co nestála moc
že máš homologaci od Franty Vomáčky z kocourkova orazítkovanou kulatým razítkem z brambory
Upravil servisak dne 16.10.2012 16:54
schrek napsal:
že máš homologaci od Franty Vomáčky z kocourkova orazítkovanou kulatým razítkem z brambory
servisak napsal:
Rád si ji přečtu abych byl zase o něco vzdělanější. A pak začnu vyrábět světla na kšeft.
Prosím tě pak bych potřeboval na svou pětku jějaký světla navíc,ty adaptivní bixenony co se nami stlumujou a otáčejí v zatáčkách. Něco víc kde bych viděl i za roh nebo noční vidní,to stojí v origu skoro kilo příplatek,tak kdyby ti nějaká da dioda zbyla dej vědět
schrek napsal:
Kdyby to bylo tak jednoduché, rád bych sis tím kolegou co tohle říkal pohovořil, , pokud to bral tak, že odhadem 20 - 30000 za 1 kousek a tak 10 dní času Tvého je levná (to by ti to muselo na zkušebně klapnout napoprvé) tak to pak jo
Upravil bobGS dne 16.10.2012 17:50
Ja mam na 12gs tiez vyrobene svoje led a nemal som nikde problem ani v rakusku ani taliansku kde ma zastavili a divali sa na ne lebo svietia ako prasa. Pouzil som sklo s certifikaciou Vyslo ma to na 50€
Spodne su xenony vrchne su led
bubak99 přiložený následující obrázek:
[121Kb]
Upravil bubak99 dne 16.10.2012 20:45