Kdyby se někdo chtěl podělit o fotky a videa z Krocana, můžete to vkládat i sem. Začnu odkazem na pěkný video, má to 600 mega tak se to chvíli stahuje, bude to tam jen 14 dní. Není to moje dílo, jen jsem dostal svolení to šířit. http://casopissve...rocan.html.
Čau, Tom
Zdravím , něco takového by se mi líbilo také , jsem od Pardubi - Holice , tady neco takového není-aspon o ničem nevím , občas se projedem lesem-loukou -polem , JEN PO CESTACH , žádná řepa , kukuřice...Občas nás někdo načape , moc se jim to nelíbí a vše je na tom koho chytí.Proto se ptám - je možné si dobře zajezdit a nemít strach , že narazím na nějakého ,,pitomce,, a bude problém.Jak to děláte Vy - nezastavovat a ujet - nebo dojít na nějaký uřad se dohodnout , třeba o uspořádání nějakého ježdění pro více lidí,dík
LeoMi napsal:
Zdravím , něco takového by se mi líbilo také , jsem od Pardubi - Holice , tady neco takového není-aspon o ničem nevím , občas se projedem lesem-loukou -polem , JEN PO CESTACH , žádná řepa , kukuřice...Občas nás někdo načape , moc se jim to nelíbí a vše je na tom koho chytí.Proto se ptám - je možné si dobře zajezdit a nemít strach , že narazím na nějakého ,,pitomce,, a bude problém.Jak to děláte Vy - nezastavovat a ujet - nebo dojít na nějaký uřad se dohodnout , třeba o uspořádání nějakého ježdění pro více lidí,dík
Zaloz si na to vlastni diskuzi nebo si ji tady najdi,uz se to resilo.Tohle je vlakno ciste o Krocanovi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To je masox já se pak ani nedivím těm myslivcům, že jim rupnou nervy když se tam přežene tolik lidí na "endurech"
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Štěpánoj je dokonce v jednom videu i na blití . Asi když viděl jak ta superterení KáTéeMka jela tu kolej.. Holt je to o šoferoj ne o motorce
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Štěpánoj je dokonce v jednom videu i na blití . Asi když viděl jak ta superterení KáTéeMka jela tu kolej.. Holt je to o šoferoj ne o motorce