Mám helmu C3 a interphone F5 a nevidím žádný problém. Na F5 jsem přešel právě ze Schubertha, protože všchni známí mají komunikace od Interphone a s tím Schuberth nespojíš...
Upravil Jirina1 dne 17.10.2012 07:39
Born To Lose. Live To Win.
MajklGS napsal:
Zdarec, nemáte někdo zkušenost se spojením interphone f5 se Schuberthem C3 ? Nechci se mi moc za ty prachy kupovat originální Schuberth Intercom.
Jestli myslíš spojení F5 s komunikátorem Schubert, tak to nejde.
MajklGS napsal:
Zdarec, nemáte někdo zkušenost se spojením interphone f5 se Schuberthem C3 ? Nechci se mi moc za ty prachy kupovat originální Schuberth Intercom.
Je fakt, že ta otazka je napsána trochu nesrozumitelně. Proto jsem odpověděl na dva možné dotazy. F5 vs helma C3 i F5 vs komunikace Schuberth ...
Upravil Jirina1 dne 17.10.2012 07:41
Born To Lose. Live To Win.
Použijem toto vlakno k podobnej otazke, mám C3 ale aj nové F3-5MC for Shuberth! Stereo sluchatka a mikrofon sadli vyborne, ale teraz riešim dve otazky a to či lepiť zakladnu na prilbu kde je v podstate iba jedna jedina možnosť umiestnenia a to hlavne kvôli radiusu zakladne a ta je dosť vysoko až jemne skoro zasahuje do skla, keby ta C3 nemala ten blby lem tak by to bolo aj super, alebo to davate na tu klipsnu, ale tam je potom zase problemom ten vyberaci limec? Druha otazka je ako mate umiestneny hlavny kabel od sluchatiek k jednotke, bud to popod limec alebo ponad limec čiže povonku ale to zase nieje moc dobré z praktickych dôvodov hlavne pre kabely ktoré sa tymo maju snahu z prilby vyťahovať. Keby bol limec priechodny nejakym vynechanym alebo upravenim šitim tak by to bolo jednoduchšie, pripadne viac jackov na rozpojenie audio kablov a pretiahnutie cez malu dierku limca. Cely system je v tomto bode akysi nedoriešeny a na kokos, celkovo som z toho trochu sklamany, C3 je z tohoto pohľadu nedoriešena mega chobotina! Takže ani tak ani tak a som z toho popravde už JELEN! Alebo aj 3 verzia upravy ako v tomto videu od 1:45min https://www.youtu...sDkPQ2wpE8
Upravil JRM66 dne 25.02.2015 19:49
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
MajklGS napsal:
Ale nový intercom od Schuerthu pro C3Pro s novou F5 spojit jde.
Napišem to ešte raz: Mám novu holu C3 a kupill som si nove F5.MC a riešim inštalaciu kabelov ako ich tam elegantne a bezpečne nainštalovať ked obe veci ako prilba a interphone si spolu mo mechanickej-konštrukčnej časti nerozumeju! Ja neriešim konektivitu dvoch systemov ale logicke-bezpečne montažne spojenie a viac detailne ako to pôvodne myslel zakladateľ toho to vlakna!!!!
Upravil JRM66 dne 25.02.2015 19:51
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.