Včera jsme se tam byli podívat. Nového vodníka měli jen na slavnostní otevření. Vystavený bude prý až během zimy. Nás ale zajímal hlavně nový skútr. Ptali jsme se i na servis. Ten by měl být otevřený během měsíce, dvou... Jinak prodejna opravdu moooc pěkná a personál velmi příjemný.... tak uvidíme?
Emile co je dobrá zpráva,že tam budou mít vodníka až v zimě?V pondělí jedu do Prahy a tak jsem se těšil,že už ho konečně uvidím a teď tady čtu,že až v zimě.
Já bych řekl ŠPATNÁ ZPRÁVA
Upravil PavelDR dne 20.10.2012 19:32
Emile co je dobrá zpráva,že tam budou mít vodníka až v zimě?V pondělí jedu do Prahy a tak jsem se těšil,že už ho konečně uvidím a teď tady čtu,že až v zimě.
Já bych řekl ŠPATNÁ ZPRÁVA
Dobrá zpráva je přece,že je NOVÉ BééeMWéééé na té správné straně Prahy,kde má spousty lidí stroje těchto značek a i dál na východ či západ.....
Takže už nebudeme stát Radlickou dolu,když si pojedem koupit třeba jen kulicha....
kdyz jses jelito a nejezdis Plzenskou v pruhu pro busy, Erbenovou, Holeckovou, okolo divadla a pak po nabrezi, tak se nediv
Navic i Radlickou jsem snad nevidel zasekanou tak, aby neslo projet na moto.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...i mě tato "strana" Phy vyhovuje ;o). Je vidět že začínají, nicméně prodejce Ver. H. je šikovná i šikovná a pokud bude mít podporu fy, pak se domnívám, že tam dokáže zajistit rozumné zázemí pro prodej moto i doplňků.
www.jantruhlar.cz