Servisoval nam jeste Yamahu YT-125, kde vyresil problem (svepomoci) co 2 znackove Yamaha servisy NEBYLY schopny vyresit. + nam delal generalku.
Kdyz jsem mu letos odvezl zadni rafek s osmickou, co byl udajne (konzultovano s jinym celkem renomovanym servisem) na vyhozeni, tak mi do 30ti minut opravil rafek tak, JAK ZA POSLEDNICH 80 TISIC NIKDY NEHAZEL. Resp. po 80k km se mi prestaly na dalnici klepat rucicky budiku Problem byl, ze doted se tem dratum poradne nikdo nevenoval.
Kupoval jsem od nej navic 2 moto (vse novy) a ted mi resi motor na osmikile.
Pokud vim, podilel se (nejak dost) i na vyvoji moji Pragovky.
Takze za mne celkem max doporuceni... hlavne co se tyce mechaniky, motoru, tlumicu atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo a mimochodem... IMHO ma dost staly tym mechaniku.
Narozdil od nekterych.. ono je sice fajn, ze u nekterych servisu majitel umi leccos.. ale kdyz ti to pak resi neznaly jelito, ktereho treba v tu chvili nema cas nekdo kontrolovat, je to tak nejak stejne na prd.
17 cm
Honza_BMW_VW napsal:
..omluva za zas...ní vlákna, jezdím ke Žlábkovi a domlouvám se na konkrétním mechanikoj, považuji to též za dobré
jo to chci fakt videt, jak rikal Zlabkovi ze nechces aby to delal zrovna tenhle.
17 cm
...vždy jsem se slušně domluvil, ať už se Žlábkem a nebo Ledinským, ale mám dojem, že toto je vlákno jiného servisu a s tím bohužel zkušenost nemám. Jen jsem chtěl podpořit dobrou myšlenku/zpr. o stálém týmu mechaniků.
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...vždy jsem se slušně domluvil, ať už se Žlábkem a nebo Ledinským, ale mám dojem, že toto je vlákno jiného servisu a s tím bohužel zkušenost nemám. Jen jsem chtěl podpořit dobrou myšlenku/zpr. o stálém týmu mechaniků.
a jakze jsi ji podporil?
ze ve vlakne o Hamouzovi vychvalujes Zlabka?
---
jinak my ke Zlabkovi jezdime take.
Upravil hicks dne 20.10.2012 19:55
17 cm
kaca napsal:
Za mne Hamouz taky ok, taky mě rovnal pokřivenej zadek a v pohodě.
mne rovnal jak Pragovku (nacouval mi do ni duchodce), tak skutr (nedal mi prednost v aute) a ok.
v zasade nam hamouz delal velky opravy vicemene vseho
varil jednou totiz i Yamahu.
17 cm
Honza_BMW_VW napsal:
a jakze jsi ji podporil?
ze ve vlakne o Hamouzovi vychvalujes Zlabka?
---
jinak my ke Zlabkovi jezdime take.
...to máš pravdu, proto omluva, ale napsal jsi, že je u Hamouze stálý tým mechaniků a to si myslím, že je hodně dobře a přirovnal jsem to ke Žlábkovi, se kterým jsem spokojen. Ne vždy si to zájemce o servis uvědomí/docení apod..
www.jantruhlar.cz
Byl jsem u Hamouze jednou jeste s zmrzlinou Aprilii. V autorizovanem servise mi chteli menit 1/2 motorky a oprava by byla tak za 50tis. Hamouz jen vse procistil a zase slapala (nez se dostavila dalsi kravinka Aprilie). Takze taky spokojenost
3/6 Marines SEMPER FI