Ahoj , chtěl jsem se zeptat jestli nemáte možnost někde sehnat levněji oblečení od tohoto výrobce. Brácha má fazera a k vánocům si vybral tohle oblečení ( jeho věc ) aspoň to bude levnější nevíte kde koupit ?
V Českých Budějovicích mají prodejnu a i sleva se nechá semtam ukecat,hezká dcérečka,ale dlouho jsem tam nebyl.
Zetor ti poradí.A určitě oblouzní prodavačku!
oranžová dvanáctka
Co se mi líbilo jsou lehký enduro rukavice kdysi za cca pétikilo,vydrželi se mnou skoro 60 tis.km.Teď koukám,že podobný,snad ne ošizený 390,-Na léto pecka!
oranžová dvanáctka
MBW má vcelku dobrý věci za slušnou cenu ale jako česká firma by mohli dělat velikosti i pro čechy(obyvatele čech) na veletrhu v Brně jsem zkoušel letní bundu a jejich největší velikost 62 byla tak na oteklýho vietnamce
děkuju moc kluci určitě zkusím motogart i druhý odkaz kde je snad už sleva 5% snad něco vysonduji. Chce kalhoty bundu boty a snad i helmu kdyby byla sleva jo docela pěkný hadry chce cestovatelsky určitě ne kožené nebo celokožené buď jen na půl nebo raději textil mají dva druhy co přemýšlí můžete poradit jestli textil nebo kůže na zadku stehna a taková místa nebo jen textil nemá zkušenost doteď měl kombinézu celo kůži. Na stará kolena si koupil fazera tak chce něco na cestovani. Děkuju za rady