V rámci určitého přemýšlení jsem se dostal k úvaze, co je pro Vás/nás nejčtenější, nejvyhledávanější ohledně "motočtení" - po čem sáhnete z nabídky na našem trhu mezi časopisy a weby, když Vás zajímá, co se děje v motosvětě ???
No abych se přiznal, tak moto časopis jsem si nekoupil už hodně dlouho. Ani si nevzpomenu. Prostě je mi líto vyhodit 100-150,- za plátek, který projedeš jednou od začátku na konec a nenajdeš tam nic, co tě baví. Proto se hodně zdržuji na webu, kde si vyberu jen to, co číst chci.
Dost mě baví občasné testy motorek v Autosalonu na Primě, jednak zábava a druhak podání, které je mojí krevní skupinou. A také rozmanitost motorek musím pochválit.
zetor napsal:
BMWGS,Motoroute...a možná to některé překvapí...Fejsbůk...
Jo a trošku mi vadí, resp. asi je to dnešní trend, ale já, který nemám Facebook a neumím se na něm pohybovat si už ani neprohlídnu fotky na webu Inveltu, protože se veškeré přesunuly tam. A je to škoda si myslím. Třeba v práci je všechno ohledně FB blokované, ale Invelt není, tak proč se tam o přestávce nepodívat...
xHackerM napsal:
No abych se přiznal, tak moto časopis jsem si nekoupil už hodně dlouho. Ani si nevzpomenu. Prostě je mi líto vyhodit 100-150,- za plátek, který projedeš jednou od začátku na konec a nenajdeš tam nic, co tě baví. Proto se hodně zdržuji na webu, kde si vyberu jen to, co číst chci.
Dost mě baví občasné testy motorek v Autosalonu na Primě, jednak zábava a druhak podání, které je mojí krevní skupinou. A také rozmanitost motorek musím pochválit.
Motoroute mám předplacený...vyjde asi...plácnu...na 60kč a je to dobrý počtení...fakt co člověka co má cestovní enduro zajmá.
Motoroute je pro mě momentálně nejlepší časopis...
Upravil zetor dne 23.10.2012 12:06
zetor napsal:
Jo a trošku mi vadí, resp. asi je to dnešní trend, ale já, který nemám Facebook a neumím se na něm pohybovat si už ani neprohlídnu fotky na webu Inveltu, protože se veškeré přesunuly tam. A je to škoda si myslím. Třeba v práci je všechno ohledně FB blokované, ale Invelt není, tak proč se tam o přestávce nepodívat...
Je to tak...na FB je nespočet stránek kde se skoro každý den přidává spousta fotek a čtení...BMW Global riders,ofiko BMW,TT,Pardálovo (Rockway) stránka,Moto cestou necestou...atd. atd...
Upravil zetor dne 23.10.2012 12:10
Já kupuju Motohouse, přijde mi, že to je jedinej časopis v ČR, kterej nevypisuje jenom technický informace, ale snaží se popsat i zážitky z motorek. Jejich web už je trošku slabší, ale videa se tam objevují fakt parádní.
Motocykl mám předplacenej,Motohouse kupuji,Motoroute taky občas,čili mám doma haldy časáků,do kterejch se občas mrknu,ale jinak lapač prachu a prachů.
oranžová dvanáctka
zetor napsal:
jako by mi to Hacker vzal z huby, přesně tak to vidím taky.... bohužel, nebo dík u Facebooku nakonec skončíme skoro všichni
Jinak můj předplacenej časák je Motoroute, ostatní nečtu od doby kdy kdesi v jakémsi testu vyhrálo Stelvio nad dvanáctkou, je to všechno cinknutý to si přece nemůže nikdo dovolit néé?
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Ja mel dlouho predplacenej Motohouse, je to super pocteni, ale dneska uz fakt jen internet. I mi dost vadi kdyz mam doma na hromade kupu casopisu ke kterym se nikdy nevratim. Ale je to skoda, mrzi me ze kvuli internetu urcite hromada redakci klekne.
Pokud jde o motorky, je to u me bmwgs.cz, facebook a obcas motorkari.cz
Mám předplacený Motoroute, jak píše Zetor super časák pro lidi co rádi cestují na motorkách. Mimochodem v posledním čísle je cestopis od Allroada jinak BMWGS a Motorkáři
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jdete někdo?
http://www.motoroute.cz/clanek/168-pozvanka-na-promitani--stredni-asie-2012.aspx
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Na webu kromě našeho webu čtu d-fense, občas lžidnes a pak už nic pravidelně. Tiskoviny nekupuju, bo to otupuje mysl-.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jsem od Petra pozvanej (servisuji mu motorku), takže tam určitě budu + ještě Joe a naše drahé polovičky
Upravil Tonda dne 23.10.2012 22:44
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
zetor napsal:
Je to tak...na FB je nespočet stránek kde se skoro každý den přidává spousta fotek a čtení...BMW Global riders,ofiko BMW,TT,Pardálovo (Rockway) stránka,Moto cestou necestou...atd. atd...
"like" Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
xHackerM: presne tak proto si ho necham dovyst do kanclu od dealera za 20kc sice s dvoumesicnim spozdenim ale to uz za to stoji
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček