Ahoj všem
V termínu 15. ledna až 15 února připravujeme expedici Afrika 2013. Nabízíme možnost případným zájemcům o volné kapacity vypravovaného nákladního kontejneru Z Prahy do Ghany a zpět do Prahy na převoz zboží nebo 3 motocyklů.Volná plocha 3 x 2,3 m.
Ahoj Tome, na začátek musím říct, že jsem rád že ses ozval, protože tvoje reportáže jsem vždy hltal!!!
Cena kontejneru se dělí počtem motocyklů v případě plně vytíženého kontejneru to dělá cca 40.000 Kč z Prahy do Ghany a zpět do Prahy. Přesnou kalkulaci zašleme vážným zájemcům. Zpáteční letenka se pohybuje kolem 25.000 Kč a je to na dobu od 15.1 do 15.2. 2013
hanzelka
hanzelka napsal:
Ahoj všem
V termínu 15. ledna až 15 února připravujeme expedici Afrika 2013. Nabízíme možnost případným zájemcům o volné kapacity vypravovaného nákladního kontejneru Z Prahy do Ghany a zpět do Prahy na převoz zboží nebo 3 motocyklů.Volná plocha 3 x 2,3 m.
Kontakty najdete na www.trophyteam.cz.
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hanzelka napsal:
Ahoj všem
To mě těší že jsi četl me cesty.Ghana určitě super ale já mám trochu jiné plány i když Afriku prostě miluju a přeju nej prožitek.Rád někdy pokecám..Myslím že se v brzké době tady dočtete o mém cestování které neustále planuji..ale trochu na delší dobu..
tom3
hanzelka napsal:
Ahoj všem
+1
Ahoj, to znamená, že máš zájem?
Ne to znamená že se mu to líbí . Von už je z té práce tak zblblej
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
hanzelka napsal:
Ahoj všem
+1
Ahoj, to znamená, že máš zájem?
Ne to znamená že se mu to líbí . Von už je z té práce tak zblblej
to je z fb ty trdlo... i kdyz v tvym pripade to vyjde tak nastejno, ze jo
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Čus chlapi, hlásíme se po návratu z Afriky. Cesta trvala cca 1 měsíc a projeli jsme Ghanu, Togo, Benin, Niger. Kdo má zájem o bližší info:
www.trophyteam cz
hanzelka
Ahoj všem, děkujeme za zájem. Jelikož máme spoustu velice zajímavých materiálů, chceme DVD nechat zpracovat profi firmu a to bude chvilku trvat. Je to cesta po 4 zemích cca 5.000 km většina po necestách, spaní v buši, účast na neobvyklém rituálu woodoo a spostu dalších zajímavých pohledů do života lidí z Ghany, Toga, Beninu a Nigeru.
Až budou DVD připravena, pošlu do této diskuse informaci.
hanzelka