Dnes odpoledne. Zima, skoro nula. Mokro, oslizlá silnice. Vyjíždím z odbočky, plyn, ještě víc plynu, ještě víc a víc, plnej a... a jedůůůůůůůůůůů! Nekloužu po tramvajovym pásu, na dlažbě to brzdí, předjedu celou frontu na semaforu, vedle mně černej Mercedes AMG. Má z toho mindrák, najíží na mně, chce závodit. Nalehám na řídítka, pouštim spojku, gaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!! Vyrážím a sověta nechávám bezpečně za sebou! Lámu to do další zatáčky, pod plynem, drží, drží, vono to držíííííííííí!!!!! Vyjíždim mimo silnici. Brzdím a ono to zpomaluje! Štěrk, bahno, šotolina, další bahno, rozbředlý bahno, přimrzlý bahno! A pořád to přidává, brzdí, zatáčí. Jako by GSo mělo najednou tak o 50kg míň! A plnéééééééééééééééééj!!!!!
No jak jinak popsat ty pocity, že to zase konečně funguje, než legendární větou Františka Venclovského....
LukyGs napsal:
Mě to na E-10 taky drží i v té kose
E 10 opravdu drzi!Jedina mitaska,ktera mi nikdy neklouzla.Asi i proto ten nizsi najezd u E 10 na zadku.Ted jsem jezdil vzadu ostrou karoo a v terenu spokojenost.I relativne sjeta se chova slusne.A ta mokre silnici fakt drzi.Ale ten najezd je fakt malej.Max.2500km a to se k ni na silnici clovek musi chovat fakt slusne.
E 09 jsem mel r.v.08 a ta dala asi 8000km a jeste by tam vydrzela.Ale na mokre silnici mi klouzala skoro stejne jako stara 07.Ted jsem nasadil C 02,tak vyzkousim a uvidim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
MCE Karoo ZADNI(neplest s Karoo T!)
Podle mne nejlepsi ZADNI kompromisni guma na velke enduro...na silnici gut,v terenu gut a v tom terenu bere i po opotrebeni porad stejne dobre,dokud je alespon kousek strednich figur...jen mi nikdy nevydrzela dyl,jak tak 3000km...
LukyGs napsal:
kdyz s tim jezdis jak z hnojem, tak asi jo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LukyGs napsal:
Asi má větší srdce než Morabo
rozsirene srdce neni nic dobryho, Vlastiku. Chtel jsem dodat neco o mensich koulich, ale radsi nic nenapisu
ne vazne.. bud mel Boris smulu na smes, ale spis to vypada, ze to proste drzi hur.
Kdyz za to kur*a netahas a nedotlacis motorku do momentu, kdy to ztraci adhezi, tak nemuzes prece testovat pneu.
17 cm
LukyGs napsal:
rozsirene srdce neni nic dobryho, Vlastiku. Chtel jsem dodat neco o mensich koulich, ale radsi nic nenapisu
ne vazne.. bud mel Boris smulu na smes, ale spis to vypada, ze to proste drzi hur.
Kdyz za to kur*a netahas a nedotlacis motorku do momentu, kdy to ztraci adhezi, tak nemuzes prece testovat pneu.
Jasně,já to nemyslel vážně.Osobně neznám ani Lukyho ani Moraba,nicméně po shlédnutí "ojetých"Morabových pneu a jeho videu uznávám že jezdí fakt dobřeAle něco jsem napsat muselto víš každý sbírá příspěvky,aby se Ti přibížil....jenže Ty jsi nedostižnýTy prostě napíšeš +1 jsi zase popředu.....
LukyGs napsal:
Jasně,já to nemyslel vážně.Osobně neznám ani Lukyho ani Moraba,nicméně po shlédnutí "ojetých"Morabových pneu a jeho videu uznávám že jezdí fakt dobřeAle něco jsem napsat muselto víš každý sbírá příspěvky,aby se Ti přibížil....jenže Ty jsi nedostižnýTy prostě napíšeš +1 jsi zase popředu.....
no + taky Morabo vyhral TTTE 2012, ze jo...
17 cm
LukyGs napsal:
no + taky Morabo vyhral TTTE 2012, ze jo...
Jó?Tak tato zpráva k nám na Dálný východ ještě nedorazila.
MCE Karoo ZADNI(neplest s Karoo T!)
Podle mne nejlepsi ZADNI kompromisni guma na velke enduro...na silnici gut,v terenu gut a v tom terenu bere i po opotrebeni porad stejne dobre,dokud je alespon kousek strednich figur...jen mi nikdy nevydrzela dyl,jak tak 3000km...
Souhlas, jsem na tom podobne. Holt vzdycky je neco za neco a ani kompromis neresi vse. I kdyz tranzitne jsem na total sjety dal i 4. Nicmene treba Milan z TT na ni mel posledne 5 a jeste trochu vzorku, takze je to urcite i o podminkach.
A co se tyce ty zadni, tak v tvym pripade, kdy mas 21, tak urcite, ale na 19ku se treba Desertka nedela, cili pro neupraveny GS plati i ten predek.
Maiali nel Fango!
Emilio Alzamora napsal:
Pane morabo,nechcete zavítat ke mě do regiónu,že bych vám ukázal místní kančí stezky....?Stačej ti dve hodiny a budeš pěkně protaženej....
Když Ty máš ten "Tvůj" region každou chvilku jinde, pane :-D