..že mají tak čisté bazarovky . Čím to čistí Mašina 5 let stará lehká oděrka na blatníku, nepatrný důlek v nádrži, ale jinak krasavice co má na tacho 40 000km. Evidentně musí mít už něco za sebou, ale leskne se jak psí kulky. Motor, žebra všechno..
Upravil mahomaho dne 01.11.2012 21:57
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Patřím zřejmě mezi germánské kmeny. Motorka má 6 let, zanedlouho 7 a 35000 km. Když meju, tak meju. Dost často ji meju po dílech a dost často ji meju třebas taky tři dny... meju i pneumatiky. Pak leštím, ošetřuju plasty atd. - musí to prostě bavit.....
Stewe napsal:
Patřím zřejmě mezi germánské kmeny. Motorka má 6 let, zanedlouho 7 a 35000 km. Když meju, tak meju. Dost často ji meju po dílech a dost často ji meju třebas taky tři dny... meju i pneumatiky. Pak leštím, ošetřuju plasty atd. - musí to prostě bavit.....
Klucí leštický, nechtěli by jste si zkusit, jak by mohlo jít vyleštit 1100GS? Jsem tak trochu prasátko a příští rok by Bobeš už poleštit zasloužilLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Stewe napsal:
Irskej napsal:
Ten Muc off mam a zda se docela dobrej. Vzal jsem ho rovnou 5 litru.
MucOff meje celkem pekne. Zprvu jsem byl opatrnej pac jsem nevedel co to udela. Ale pak jsem nad tim mavnul rukou a nastrikal to vsude. A co se nestalo MucOff me udelal pekny fleky na riditkach. Zaboha to nejde dolu
Irskej napsal:
MucOff meje celkem pekne. Zprvu jsem byl opatrnej pac jsem nevedel co to udela. Ale pak jsem nad tim mavnul rukou a nastrikal to vsude. A co se nestalo MucOff me udelal pekny fleky na riditkach. Zaboha to nejde dolu
Jo Muc off dělá na dvanáctce fleky na krytech hlav- těch originálních hliníkovejch. Jinak zbytek motorky v cajku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Irskej napsal:
Jo Muc off dělá na dvanáctce fleky na krytech hlav- těch originálních hliníkovejch. Jinak zbytek motorky v cajku.
Nevim jak na 12cte, ale moje cerny riditka na 1150 uz nejsou cerny, ale strakaty jak dalmatin
Irskej napsal:
Nevim jak na 12cte, ale moje cerny riditka na 1150 uz nejsou cerny, ale strakaty jak dalmatin
Počkej počkej...tak to sis spletl lahvičky a nastříkal to postřikem proti škůdcům ne...??
To taky stíhám. Letošní sezona 11000 km. Myl jsem to tak 10X do sezony, teď už spinká zazimovaná.
Tři dny jsem myslel to, že ji částečně rozeberu a ovapkuju + šampónek to je 1. den potom 2. den leštím a pucuju zákoutí a 3. den to poskládám. Tohle tak 1 - 2X do roka. Protože pracuju, tak to dělám vždy až po práci a tak nějak si s tím hraju. Moje motorka je mi koníčkem Samozřejmě, že zasrat jí dovedu taky... GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal: