včera mi došlo na e-mail nabídka koupě bmw f 650 gs dakar je to pěkný kousek fakt fešák jak se patří ale je až ve velké británii chlápek mi nabídl dovoz přes nějakou přepravní společnost prej zapaltím půlku ceny motorky ona mi dojde na adresu po 5 ti dnch se rozhodnu jesti ji chcu koupit ,má někdo s tímto zkušenost děkuji za vaš názory
Hod sem ešte cenu nech sa .... V najhoršom pripade to budeš mat iba za polovičnu cenu, ale šanca na jej doručenie bude absolutne niekde inde. Schvalne hod sem ten mail čo ti došiel, neboj nikto ti to nevyfukne.
Upravil JRM66 dne 02.11.2012 20:18
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
prosimte ten mail zahod , smaz a uz se knemu nikdy nevracej precti si dizkuze na netu , jinak hosi zmenili strategii predtim chteli kupovat masiny od nas a ted je nabizi , ale dolovani penez je porad stejny
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
kody napsal:
čau tak mrkněte, http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/672745-f-650-gs-dakar.html
kody
Prosím tě odmaž ty tvoje dvě zbytečný vlákna (Upravit --> Smazat příspěvek)
Jinak ta cena u toho Dakara se mi fakt nezdá - zdaleka nejlevnější F650GS na inzerátech - tam bude chyba v ceně. Na 59tis. a vůbec na Dakara do 75tis. můžeš zapomenout.
Upravil xHackerM dne 02.11.2012 23:02
Na to se vyprdni, je to podvod a jak z tebe vylákaj peníze tak už o něm nikdy neuslyšíš. Takových emailů mi už taky došlo celkem dost když jsem sháněl auto pro ženu na naučení jezdit a když mi chtěl borec poslat auto nějakou přepravní službou ale musel bych složit prý vratnou zálohu a tak sem trošku hledal na netu a obdobných inzerátů s podezřele nízkou cenou bylo dost a každej byl podvod na to samé. Prodám auto protože jsem pracovně odjel do ciziny a tady s ním nejezdím bla bla bla a že to pošle nějakou dopravou až před barák na vyzkoušení a když nebude něco vyhovovat tak se nic neděje a vrátí peníze. Tel. byl nedostupný a komunikace pouze po emailu a trošku skomolená překladačem. Fuj, nakonec jsem jí raději koupil nové a věřím že jsem tím i ušetřil.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
včera mi došlo na e-mail nabídka koupě bmw f 650 gs dakar je to pěkný kousek fakt fešák jak se patří ale je až ve velké británii chlápek mi nabídl dovoz přes nějakou přepravní společnost prej zapaltím půlku ceny motorky ona mi dojde na adresu po 5 ti dnch se rozhodnu jesti ji chcu koupit ,má někdo s tímto zkušenost děkuji za vaš názory
Je to podvod !!!!! Bacha na to. Už se to tu řešilo.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kody napsal:
v jaké finanční dymenzi žiješ na sleduji motoinzerci už 6 měsíců a není problém dakar cca rok 2000,2001,2002 za 65000kč
Sleduješ motoinzerci od počítače už 6 měsíců. Já sedlám Dakara už 4 roky. Sleduju prověřené inzerce denně kvůli koupi malého GS pro hugitku a sleduju i 12ky kvůli potencionální koupi pro mě. Troufám si tedy říct, že mám trošku přehled.
Motorka na tvém inzerátu má hodnotu někde mezi 80-90tis., bože přemýšlej!!!
jedina BMW dakar co jsou levneji jsou zde na foru treba ta bila tu byla za myslim 60, jinak dakar opravdu drzi cenu a ver ze za 60 je to bud strasnej srot nebo nekdo potrebuje hoooodne rychle penize a nebo je to podvod
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já,minulej rok prodal Dakara rok 2000 za 60 tyček,ale nestáčel jsem tachometr
a nelhal o stavu.Byl v cajku,měl cca 80000km.Ale to lidi slyšet nechtějí.
Mají přetstavu že lepší je koupit 12let starou naleštěnou bídu s 30000km.
Kluk co jí koupil je spokojenej,ale předtím ty telefony,to se musí zažít.
Moje Dakarka byla za 85tis. před 4 lety a měla něco kolem 60tis.
A to byla jedna z nejlevnější, né-li nejlevnější Dakar na inzerátech.
Upravil xHackerM dne 03.11.2012 13:45