asi by bylo vhodne napisat na aku motorku by si to preboval. jelikož už su tu ludia čo to maju. a vedia nejake odkaze na origo nrpidavne nadrže
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
100bubu napsal:
asi by bylo vhodne napisat na aku motorku by si to preboval. jelikož už su tu ludia čo to maju. a vedia nejake odkaze na origo nrpidavne nadrže
Jasne že, na GS 1100 to aby mohol dojst do Korei kde je cesta hooodnee dlouhaaa.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
100bubu napsal:
Jetli jsem dobře četl tak se to tady jmenuje takto: "Problémy, které se nevztahují na konkrétní řadu, ale týkají se všech motorek."Myslím si že pokud někdo ty nádrže dělá tak je mu jedno jetli je to na BMW nebo Simsona.Jde pouze o nádrž a následně peníze,nic jiného v tom není.Ale pro info.jedná se o nádrž Yamaha XT 600 3AJ.Namontovaná bude na stavbu ČZ PD.
Zdravím , takhle jsem dopadl já , když jsem hledal někoho na zvětšení nádrže 1150GS , tak jsem se na to vykašlal.Dávám to sem jen pro představu o ceně.
Součástí rozšíření nádrže vzledem k tomu, že se musí nádrž svářet a tím se odhřeje vnitřní povlak v nádrži, nádrž se musí po rozšíření vylít kaučukovou hmotou odolnou proti korozi. V jiném případě by dříve nebo později by začala nádrž uvnitř rezivět. Vylití nádrže kaučukem je v ceně 4950 Kč. Rozšíření nádrže 4000 Kč, tmelení, broušení, plnič, vrchní lak 4000 Kč. Tedy celková cena úpravy nádrže 12950 Kč. Doba úpravy nádrže 3 měsíce od dodání, záloha 6000 Kč. Asi by bylo nejrozumnější úpravu udělat po sezoně. A osobně ještě zkonzultovat pro poměry rozšíření nádrže bych potřeboval rozměry nádrže a to ty které Vám vykreslím. Poté můžeme zkonzultovat místa rozšíření.
ta vnitrni uprava nadrze kaucekm je nahouby muzes is to udelat doma za par kacek , uz jsme to delal jednou na jawe a byl klid
navod tady : http://jenikovo.m...avy/23.htmNejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
100bubu napsal:
Jetli jsem dobře četl tak se to tady jmenuje takto: "Problémy, které se nevztahují na konkrétní řadu, ale týkají se všech motorek."Myslím si že pokud někdo ty nádrže dělá tak je mu jedno jetli je to na BMW nebo Simsona.Jde pouze o nádrž a následně peníze,nic jiného v tom není.Ale pro info.jedná se o nádrž Yamaha XT 600 3AJ.Namontovaná bude na stavbu ČZ PD.
my jsme to dělali tak, že jsme si slepili několik desek polystyrenu, ořezali jsme ho na tvar nádrže, jaký jsme chtěli, potáhli laminátem a až laminát vytvrdl, tak jsme dovnitř lili aceton a ten rozpustil polystyren a nádrž byla přesně podle našeho gusta
Labus01 napsal:
my jsme to dělali tak, že jsme si slepili několik desek polystyrenu, ořezali jsme ho na tvar nádrže, jaký jsme chtěli, potáhli laminátem a až laminát vytvrdl, tak jsme dovnitř lili aceton a ten rozpustil polystyren a nádrž byla přesně podle našeho gusta
A takovvý trapný dotaz,tu nádrž jste meli na moto jako dekoraci nebo jste s tím jezdili?V připadě že ano tak kolik jste s tím najezdili a jaká byla těsnost Vámi vyrobené nádrže po pádech v terénu?
Upravil 3axap dne 26.12.2012 11:44
Labus01 napsal:
A takovvý trapný dotaz,tu nádrž jste meli na moto jako dekoraci nebo jste s tím jezdili?V připadě že ano tak kolik jste s tím najezdili a jaká byla těsnost Vámi vyrobené nádrže po pádech v terénu?
Tak bylo to na veterána, takže pády v terénu nepřipadali v úvahu, ale myslím, že když místo laminátu použiješ třeba karbonový vlákna, tak jsi dál než s hliníkem - jak pevností, tak vahou. Když se stane,že jí prorazíš, vezmeš lepení a dá se to provizorně opravit...
http://www.autodi...zka.bk.cz/ Tady by ti mohli pomoct, moc šikovnej klempíř, kterej nádrže vyrábí (z plechu) a mě opravoval nádrž na CB 500 a moc se mu to povedlo...Cena veskrze lidová, provedení perfektní a bratr pana majitele Procházky je zase lakýrník se svojí lakovnou....